Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine - ce produce undeva in jurul a 880 de cai, completeaza perfect seria ingredientelor ce compun reteta caracteristica departamentului vizual.

Se remarca in special prin noul pachet aerodinamic, ce cuprinde numeroase detalii din fibra de carbon - precum prelungiri proeminente pentru praguri si spoilere, dar si capace pentru oglinzi, eleron pentru capota si ornamente pentru portbagaj, insa nici jantele forjate cu diametrul de 21 de inch pe puntea fata si 22 de inch la nivelul puntii spate nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Ferrari F8 Spider de la Mansory

Ferrari F8 Spider de la Mansory

Aceeasi propunere a companiei Mansory pentru proprietarii masinii comercializate de Ferrari sub denumirea de F8 Tributo - in cazul versiunii coupe, si F8 Spider, daca vine vorba despre varianta cu plafon retractabil, continua inclusiv cu o tapiterie din piele in orice culoare normala sau anormala pofteste clientul.

Lista atractiilor principale culmineaza cu unitatea din compartimentul motor: un V8 cu o capacitate de 2.9 litri, doua turbine modificate si alte imbunatatiri capabile de un total sinonim cu 880 de cai si 960 de Newton-Metri, potrivit unui comunicat de presa. Suficient pentru ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa devina realitate 2.6 secunde.

Valoarea specifica vitezei maxime nu reprezinta - din pacate, decat un mare mister in prezent, un alt element captiv, pentru moment, in categoria necunoscutelor de proportii constand, mai mult sau mai putin surprinzator, in pretul de vanzare al fiecarei componente enumerata si anterior, in randurile de mai sus.

Ferrari F8 Spider de la Mansory

Ferrari F8 Spider de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Ferrari F8 Spider de la Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2022