Dacia Duster cu jante de 20 inch exista! Pachet de tuning pentru Duster de la Eibach

Dacia Duster cu jante de 20 inch exista! Pachet de tuning pentru Duster de la Eibach
Daca pana acum ne-am saturat de Dacia Duster modificata virtual de diferiti maestri, iata ca Eibach si Giacuzzo Design au facut echipa pentru a calca pe urmele companiei Elia. Acestia ofera un pachet de modificari speciale pentru Dacia Duster, din care face parte si un impresionant set de jante din aliaj de... 20 inch.
Distribuie pe Facebook

Cele doua firme de tuning, Eibach si Giacuzzo Design au facut echipa pentru a-i oferi lui Duster modificari interesante. Mai precis, e vorba de modificari modeste la nivelul suspensiei, evacuarii si jantelor.

Dacia Duster cu jante de 20 inch exista! Cel mai tunat Duster real din lume este aici!

Modificarile putine au si o motivatie reala: pentru a pastra un pret accesibil tuturor. Eibach, expert in suspensii, a dotat masina cu un kit Pro-Kit Performance, care a coborat garda la sol cu 3 cm, crescand astfel manevrabilitatea. Giacuzzo Design a venit cu un set de jante pe 20 inch marca Alutec, vopsite in negru si alb, incaltate cu Michelin Pilot Sport PS2 245/35/R20. Se pare ca aceasta combinatie de jante cu anvelope este cea mai mare montata vreodata pe SUV-ul romanesc!

Dacia Duster cu jante de 20 inch exista! Cel mai tunat Duster real din lume este aici!

La exterior, masina vine cu un bull-bar special din inox, despre care compania Giacuzzo spune ca ofera maxima siguranta pietonilor. Chiar daca la testele Euro NCAP Duster nu s-a descurcat foarte bine, un bull-bar care chiar face ce au spus tunerii ar fi bine-venit. Tot din inox mai sunt si pragurile laterale si un difuzor in spate. Si daca tot am ajuns in spate, nu putem sa nu observam evacuarea dubla din inox - o alta premiera pentru Dacia Duster.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2011