Dai un ban dar iti fac Audi-ul RS Q8 mai puternic decat un Lamborghini Urus

  • Doua configuratii de putere
  • Jante cu diametrul de 23 de inch
  • Evacuare mai putin restrictiva
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la ABT Sportsline au dezvoltat un pachet de tuning pentru Audi RS Q8. Clientii au la dispozitie doua configuratii de putere dar si alte modificari, cum ar fi un sistem de evacuare mai putin restrictiv

Audi RS Q8 si Lamborghini Urus sunt dezvoltate pe aceeasi arhitectura si, implicit, impart acelasi motor: un V8 twin-turbo de 4.0 litri care insa este mai generos cu SUV-ul din Sant'Agata Bolognese oferindu-i 650 de cai putere.

Audi RS Q8 de la ABT

Daca ai un RS Q8 si vrei si tu asemenea valori pentru putere, de fapt chiar mai mari, poti apela la ABT Sportsline. Pachetul propus de ei include doua configuratii de putere: Stage 1 iti duce motorul in 700 de cai putere iar Stage 2 stoarce 740 de cai putere si 920 Nm cuplu din unitatea V8.

Audi RS Q8 de la ABT

Pe langa aceasta crestere de putere, ABT mai ofera un modul care modifica suspensia pneumatica. In modul Comfort, spre exemplu, garda la sol scade cu 25 de milimetri iar in modul Dynamic cu 15 milimetri.

Audi RS Q8 de la ABT

Avem apoi un set de jante cu 23 de inch, cateva accesorii de carbon pentru caroserie si un sistem de evacuare, mai putin restrictiv, cu patru terminatii si doua clapete actionate electronic.

Audi RS Q8 de la ABT

ABT Sportsline nu a detaliat nimic despre interiorul masinii din imagini dar cel mai probabil au instalat aici modificarile obisnuite: volan custom, elemente din carbon si emblemele tunerului.

Audi RS Q8 de la ABT

Audi RS Q8 de la ABT

Audi RS Q8 de la ABT

Audi RS Q8 de la ABT

Audi RS Q8 de la ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi RS Q8 de la ABT
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2020