Data viitoare l-ai putea vedea depasind un Bugatti. Pretul cu care se vinde acest supercar deghizat in masina de familie

Data viitoare l-ai putea vedea depasind un Bugatti. Pretul cu care se vinde acest supercar deghizat in masina de familie
  • Data viitoare l-ai putea vedea depasind un Bugatti
  • Pretul cu care se vinde acest supercar deghizat in masina de familie
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 100 la 200 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.3 secunde.

O motorizare V8 cu doua turbine si 600 de cai, plus un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.6 secunde. Sunt elementele care transforma noul Audi RS6 Avant intr-unul dintre cele mai impresionante automobile de familie, indiferent de aspectul luat in considerare.

Oferita si pe piata din Romania, la preturi incepand de la peste 120.000 de euro, supermasina construita special pentru a concura impotriva unor produse precum BMW M5 si Mercedes E63 AMG nu a reusit sa ii cucereasca insa si pe germanii de la CDC Performance; ba dimpotriva, am putea spune.

Audi RS6 de 1003 CP

Asa a luat nastere acest monstru de break cu 1.003 cai in compartimentul motor, a carei lista cu modificari cuprinde inclusiv doua nou turbine pentru unitatea V8 TFSI. Prin urmare, sprintul de la 100 la 200 de kilometri pe ora nu dureaza acum decat 5.3 secunde, printre altele.

Viteza maxima nu ramane decat un mister, anuntul de vanzare al extremului Audi RS6 Avant de la CDC Performance precizand, in schimb, ca respectivul exemplar se mai poate lauda si cu un set de jante pe 23 de inch de la Vossen, dar si cu o folie de culoare verde pentru caroseria cu cinci portiere.

Impresionanta masina a mai pregatit, totodata, si un modul pentru suspensia pe aer din fabrica, capabil sa coboare garda la sol cu cateva zeci de milimetri, in timp ce amatorii de confort vor fi serviti si cu o tapiterie din piele Valcona. Plus scaune fata cu functie de ventilatie.

Climatizarea cu reglare automata a temperaturii, pe patru zone, farurile cu matrice de LED-uri, bancheta spate incalzita, instrumentele de bord digitale, trapa electrica si difuzoarele de la Bang & Olufsen completeaza, alaturi de altele, reteta specifica automobilului scos la vanzare pentru 250.000 de euro.

Audi RS6 de 1003 CP

Audi RS6 de 1003 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi RS6 de 1003 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2021