De-afara zici ca-i original, inauntru se schimba totul. Are geamuri electrice, porturi USB si conectivitate Bluetooth

  • Acest Corvette de generatie a doua combina stilul clasic cu tehnologia moderna
  • Modelul american pastreaza caroseria originala, dar ascunde sub capota un motor LS3
  • Viitorii clienti vor putea opta si pentru faruri cu LED, geamuri electrice, plus altele
Distribuie pe Facebook

Nu multe stiluri sunt mai apreciate de pasionatii de tuning si automobile din intreaga lume decat cel care imbina design-ul clasic cu tehnologia moderna.

Lansat pe piata la inceputul anilor '60, faimosul Corvette C2 a lasat o lume intreaga cu gura cascata. Nu insa prin gimmick-urile de la nivel tehnologic, asa cum o fac automobilele din ziua de astazi, ci prin design-ul pur si simplu perfect al caroseriei in doua portiere.

Desigur, cele doua abordari nu se exclud reciproc. Ba dimpotriva: se completeaza de minune, dupa cum ne arata si ultimul proiect al companiei Ares Design, care pare sa aiba ca surprinsa principala de inspiratie legendarele Porsche-uri 911 ale californienilor de la Singer.

Chevrolet Corvette de la Ares Design

Chevrolet Corvette de la Ares Design

Asa cum precizam si anterior, la baza proiectului companiei din Modena se afla un Corvette de generatie a doua, pus acum in miscare de propulsia modelului Corvette C6. La randul ei, unitatea V8 de 6.2 litri a fost modificata pentru o putere maxima de 518 CP.

Noua este si cutia manuala in cinci rapoarte, care lucreaza alaturi de un diferential Hammerhead pentru a pune pe asfalt herghelia anterior mentionata. Totodata, jantele din aliaj masoara acum 19 inch pe puntea fata, in timp ce incaltarile de pe puntea spate au 20 inch.

Un alt reprezentant de seama al tehnologiei moderne il reprezinta sistemul de iluminare cu faruri LED. Tot la exterior, caroseria clasica in doua portiere a primit o noua nuanta de negru, in timp ce interiorul se lauda cu tapiterie proaspata, de culoare rosie.

Intr-un final, proiectul italienilor de la Ares Design mai gazduieste pe lista cu atractii principale si geamuri cu actionare electrica sau amplificator de 500 W de la Alpine. Conectivitatea Bluetooth si porturile USB trimit la randul lor legendarul automobil american in secolul XXI.

Chevrolet Corvette de la Ares Design

Chevrolet Corvette de la Ares Design

Chevrolet Corvette de la Ares Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Chevrolet Corvette de la Ares Design
mai multe