De-afara zici ca-i original, inauntru se schimba totul. Are pornire de la buton si scaune cu actionare electrica

  • O companie americana scoate la vanzare un Mustang cu design clasic si tehnologie moderna
  • Automobilul in cauza foloseste un motor V8 de cinci litri, faruri cu LED si pornire de la buton
  • Pretul proiectului semnat Revology Cars depaseste fabuloasa suma de 180.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Lista surprizelor care te asteapta la interiorul acestui Ford Mustang continua cu o tapiterie din piele Ferrari si un display de sapte inch de la Pioneer.

Arata ca un Ford Mustang de la sfarsitul anilor '60, insa design-ul caroseriei este singurul element pe care il au in comun automobilul din aceste imagini si originalul.

Spre deosebire de modelul lansat in urma cu cinci decenii, produsul americanilor de la Revology Cars gazduieste in compartimentul motor un V8 de ultima generatie.

Ford Mustang de la Revology

Ford Mustang de la Revology

Disponibil atat impreuna cu o cutie manuala, cat si in compania unei transmisii automate, benzinarul in cauza are o capacitate cilindrica de 5.0 litri si produce pana la 460 CP.

Cele patru discuri ventilate care compun acum sistemul de franare si noua suspensie, de tip double wishbone, sunt - drept urmare - mai mult decat binevenite.

Lista care transforma proiectul Revology Mustang intr-o surpriza mare si placuta continua la interior, acolo unde pasagerii vor descoperi numeroase tehnologii de ultima ora.

Printre acestea si pornire de la buton, geamuri si scaune cu actionare electrica, plus o unitate cu diagonala de sapte inch, care poarta semnatura companiei Pioneer.

Toate elementele din cabina vin imbracate in cea mai fina piele de origine italiana, exact acelasi material fiind folosit si de Ferrari pentru tapitarea celebrelor sale sportive.

Oferit in schimbul unei sume minime care depaseste 180.000 de dolari, meniul Revology Mustang mai cuprinde si faruri cu LED, iluminare ambientala sau keyless entry.

Ford Mustang de la Revology

Ford Mustang de la Revology

Ford Mustang de la Revology

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ford Mustang de la Revology
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2018