De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Decapotabila in doua culori are un design retro la exterior si toate dotarile unei masini din 2008 la interior

De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul.  Decapotabila in doua culori are un design retro la exterior si toate dotarile unei masini din 2008 la interior
  • De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul
  • Decapotabila in doua culori are un design retro la exterior si toate dotarile unei masini din 2008 la interior
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.6 litri.

Se remarca numaidecat prin caroseria finisata in doua culori si realizata din diferite componente retro, imprumutate de la trei Chevrolet-uri asamblate in urma cu circa 63 - 65 de ani, conform anuntului de vanzare, insa aceasta decapotabila disponibila in schimbul sumei de 110.000 de dolari este, de fapt, un Cadillac. Un XLR fabricat in 2008, astfel ca se bucura de nenumarate dotari si echipamente moderne.

Cadillac XLR cu caroserie retro

Cadillac XLR cu caroserie retro

Retapitata intr-o combinatie contrastanta de rosu si bej - similar caroseriei cu doua portiere si un plafon retractabil din metal, neobisnuita masina beneficiaza si de un display color la nivelul consolei centrale, si de scaune cu actionare electrica, si de o instalatie de climatizare cu reglare automata.

Inspirata de Chevrolet-urile oferite la finalul anilor '50, neobisnuita creatie a preluat - de la Cadillac-ul XLR construit in 2008, si motorizarea aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.6 litri. Anuntul de vanzare nu vorbeste - din pacate sau fericire, de la caz la caz, despre niciun fel de modificare operata sub capota, astfel ca viitorul proprietar ar trebui sa aiba la dispozitie undeva in jurul a 325 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Cadillac XLR cu caroserie retro
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2022