De-afara zici ca-i versiunea RS, dar sub capota se termina totul. Care-i, de fapt, treaba cu acest Audi din 2014

  • Acest Audi A3 a fost scos de curand la vanzare
  • Modelul german aduce cu versiunea RS
  • Sub capota a fost insa montat un 1.6 TDI
Distribuie pe Facebook

Spoilerele agresiv stilizate, jantele in cinci spite duble si evacuarea cu doua tobe de esapament ii confera acestui Audi un aer puternic de RS3. Realitatea te loveste insa puternic in fata... odata ce deschizi capota motorului.

Motor turbo cu cinci cilindri in linie, de 2.5 litri si 400 CP, cutie automata cu sapte rapoarte si tractiune integrala, plus o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4.1 secunde.

Sunt cele mai importante caracteristici ale actualului Audi RS3 Sportback, model lansat pe piata in cursul anului 2015 si trecut de curand printr-un binemeritat facelift.

Nu insa si singurele, automobilul de clasa compacta si inalta performanta din Ingolstadt oferind inclusiv diverse elemente estetice distincte, interioare si exterioare.

Audi A3 transformat in RS3

Audi A3 transformat in RS3

Audi A3 transformat in RS3

Cu aceleasi spoilere agresiv stilizate - insotite de jante supradimensionate cu design in cinci spite si o evacuare dubla, ne intalnim inclusiv in cazul de fata, numai ca...

... acest exemplar nu este nici pe departe un Audi RS3 Sportback veritabil, cu toate ca pana si volanul sau scaunele fata ne trimit cu gandul catre versiunea cu 400 CP sub capota.

Ba dimpotriva: in cazul de fata avem de-a face cu un banal 1.6 TDI, cu mentiunea ca unitatea diesel a primit de-a lungul timpului mai multe imbunatatiri pentru 200 CP.

Daca mai conteaza, respectivul exemplar este insotit la randul lui de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, insa sistemul quattro lipseste din peisaj.

Iesit de pe portile fabricii in cursul anului 2014, acestui Audi A3 cu aspect de RS3 Sportback si motor 1.6 TDI a parcurs pana la momentul de fata aproape 209.000 kilometri.

Automobilul german a fost scos de curand la vanzare cu 21.950 euro, iar printre dotarile oferite se numara si o suspensie pe aer, plus diverse accesorii din fibra de carbon.

Audi A3 transformat in RS3

Audi A3 transformat in RS3

Audi A3 transformat in RS3

Audi A3 transformat in RS3

Audi A3 transformat in RS3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Audi A3 transformat in RS3
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2018