De la acest schelet incepe cursa pentru realizarea celui mai agresiv hot-hatch al planetei

De la acest schelet incepe cursa pentru realizarea celui mai agresiv hot-hatch al planetei
  • Hyundai si Gurnade Inc planuiesc realizarea celui mai agresiv hot-hatch de la nivelul intregii planete
  • Respectivul proiect de tuning are la baza un exemplar al modelului de clasa compacta Veloster
  • Lista cu modificari vizeaza atat exteriorul, cat si interiorul, respectiv departamentul tehnic
Distribuie pe Facebook

Divizia nord-americana a producatorului sud-coreean de automobile Hyundai isi propune sa aduca in cadrul editiei din acest an a evenimentului SEMA Show cel mai agresiv hot-hatch de la nivelul intregii planete.

Cum ducerea la bun sfarsit a unei astfel de misiuni nu este deloc o sarcina usoara, oficialii marcii asiatice au cerut ajutorul unei companii specializate inclusiv intr-ale design-ului auto, in speta Gurnade Inc.

Un exemplar al modelului Veloster a si ajuns in garajul celor din urma, insa pana la prezentarea publica a respectivului proiect de tuning vor mai trece cateva zile bine.

Vestea buna este ca avem deja toate informatiile cu privire la imbunatatirile pe care le va primi compacta sud-coreenilor de la Hyundai, printre acestea numarandu-se inclusiv o nuanta sofisticata pe nume Magic Magenta.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici spoilerele agresiv stilizate, farurile custom sau capota ventilata a motorului, pachetul exterior incheindu-se cu patru jante pe 19 inch.

Departamentul interior duce mai departe tema racing aleasa de specialistii Gurnade Inc pentru redesenarea acestui Veloster Turbo, cabina gazduind scaune tipice masinilor de curse, dotate cu centuri de tip ham.

Tot aici putem trece in revista si un volan din carbon, ceasuri de bord redesenate, roll-cage Pierce Motorsports sau... chiar o instalatie audio cu subwoofer si amplificator.

In ceea ce priveste partea tehnica, ei bine... noua valoare din dreptul puterii maxime ramane pentru moment un mister, comunicatul publicat de Hyundai preferand sa anunte in schimb numele modificarilor operate.

Modificari precum cele ce urmeaza: intercooler 845 Motorsports, admisie sport, unitate de control optimizata, blow-off valve Synapse, dar si evacuare ARK Performance.

La final, anuntam ca Veloster-ul ajuns pe mainile specialistilor Gurnade Inc pentru a deveni cel mai agresiv hot-hatch de la nivelul intregii planete mai dispune si de suspensie coilover, bare de rigidizare / torsiune, respectiv etriere cu sase pistoane.

Hyundai Veloster de la Gurnade

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2016