De la Chrysler 300C la Rolls-Royce in cateva minute

De la Chrysler 300C la Rolls-Royce in cateva minute
  • KITT Romania este importator de piese si accesorii auto si tuning
  • Bara se potriveste pe orice Chrysler 300C
  • Acum, acest accesoriu este la un pret promotional!
Distribuie pe Facebook

Daca vreodata ai visat sa ai un Rolls-Royce dar in schimb ai obtinut un Chrysler 300C, cineva s-a gandit la tine. KITT Romania a iti propune o bara frontala care iti transforma limuzina americana intr-una... britanica.

Noul model de bara fata este menit sa ofere masinii dumneavoastra un look nobil si exclusivist, reprezentand un element ornamental dar si deosebit de util, care convinge prin functionalitatile practice si prin designul atractiv. Linia caracteristica a designului barei fata Chrysler asigura un dinamism elegant si continuu oricarui tip de masina pe care aceasta se afla montata.

Bara fata este fabricata din plastic ABS de cea mai buna calitate, avand un finisaj de rama cromata si un finisaj interior de crom, fiind echipata cu grila centrala si pregatita pentru procesul de vopsire. Prin folosirea proiectoarelor de ceata originale, siguranta sporita la drum se imbina cu eleganta, conferind masinii dvs. un nou stil si o aparitie spectaculoasa cu tendinte clare spre Rolls Royce Phantom.

Chrysler 300CChrysler 300C

Personalizandu-va Chrysler-ul cu noul model de bara fata, adaugati o nota personala masinii dvs. care va prelua subtil design-ul Rolls Royce Phantom, sporindu-i atractivitatea si generand noi premise de a fi asemanata cu aceasta.

Indiferent de marca masinii pe care o conduceti, KITT Romania va ofera oportunitatea de a o restiliza cu piese tuning si elemente de calitate, astfel inca rezultatul final sa fie unul cat mai performant si elegant.

Mai multe detalii gasesti pe: www.accesoriiautotuning.ro

Chrysler 300CChrysler 300CChrysler 300C

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Chrysler 300C
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2015