De la japonezi vine primul Aventador echipat cu... doua eleroane functionale

De la japonezi vine primul Aventador echipat cu... doua eleroane functionale
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Lamborghini-ului Aventador vine de la Aimgain
  • Oferta japonezilor include o serie de modificari radicale pentru exteriorul supercarului italian
  • Clientii pot opta si pentru un set de jante in zece spite sau o suspensie pneumatica
Distribuie pe Facebook

Pentru un plus de eficienta aerodinamica, Lamborghini a echipat modelul Aventador cu un eleron activ, ce opereaza la doua unghiuri diferite. "Impresionant, dar insuficient!", au exclamat japonezii de la Aimgain... dupa care au mai adaugat inca un eleron la reteta originala.

Hamann, Mansory sau Vorsteiner sunt doar cateva dintre companiile ce s-au incumetat sa ia la modificat Lamborghini-ul Aventador.

Nu de alta, dar nici tunerii japonezi nu au putut sta prea mult timp departe de supercarul italian ce ascunde sub capota un total de 700 de cai putere.

Lamborghini Aventador de la Aimgain

Cel mai nou tratament destinat automobilului de inalta performanta din Sant'Agata Bolognese vine de la Aimgain si ne intampina alaturi de... 2 eleroane.

Pentru ca, vezi tu, aripa activa cu care Lamborghini-ul Aventador LP700-4 vine la pachet... a fost pastrata in continuare in peisaj. Oarecum surprinzator, nu-i asa?

Dar surprizele nu se opresc aici. Acelasi pachet de tuning pregatit de japonezii de la Aimgain pentru supercarul italian de 700 CP include si alte bunatati.

Lamborghini Aventador de la Aimgain

Spoilerul fata a fost, de exemplu, complet redesenat, acelasi lucru intamplandu-se si cu cel spate. Sau, mai corect, spus cu partea sa inferioara.

In schimb, pragurile laterale s-au ales cu niste prelungiri subtile, principala atractie intalnita aici constand in jantele bi-colore din aliaj.

Jante in zece spite duble, acompaniate de o suspensie pneumatica ce lasa pe burta automobilul de inalta performanta din Sant'Agata Bolognese.

Lamborghini Aventador de la Aimgain

Lista cu modificari destinata Lamborghini-ului Aventador LP700-4 se incheie cu sistemul de evacuare special creat pentru a amplifica sunetul unitatii V12.

Unul dintre cele mai interesante din ultima perioada, pachetul japonezilor de la Aimgain nu are pentru moment niciun pret de vanzare.

Lamborghini Aventador de la Aimgain

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lamborghini Aventador de la Aimgain
mai multe