De la volan chiar s-ar putea sa iti placa. Pana la urma vorbim de o masina cu 850 CP sub capota

De la volan chiar s-ar putea sa iti placa. Pana la urma vorbim de o masina cu 850 CP sub capota
  • Brabus a pregatit un pachet cu 850 CP pentru controversatul Mercedes GLE Coupe
  • Exteriorul a primit jante pe 23 inch si diferite elemente din fibra de carbon
  • Interiorul a fost decorat in schimb cu praguri iluminate si pedalier din aluminiu
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai controversate automobile ale momentului, noul Mercedes GLE Coupe a fost luat recent la modificat de catre specialistii celebrei companii germane de tuning Brabus.

Faimosul rival al modelului BMW X6 a primit o intreaga lista cu accesorii de purtat, spoilerele agresiv stilizate si decorate acum cu fibra de carbon numarandu-se printre cele mai vizibile schimbari.

Cei mai atenti la detalii nu vor trece insa cu vederea nici jantele din aliaj inzestrate atat cu un design unic, cat si cu un diametru pe 23 inch, un eleron subtil pentru portbagaj si o evacuare cvadrupla punand capat meniul exterior.

In ceea ce priveste departamentul interior, oficialii celebrei companii germane de tuning Brabus au tinut sa evidentieze de-aceasta data doar pragurile iluminate si pedalierul din aluminiu proaspat instalate.

Mercedes GLE Coupe de la BrabusMercedes GLE Coupe de la Brabus

Suntem totusi mai mult ca siguri ca posesorii noului Mercedes GLE Coupe nu vor fi refuzati nici in cazul in care vor dori sa schimbe tapiteria standard a SUV-ului din Stuttgart cu una mai speciala, din punctul de vedere al calitatii ori culorii.

Lasam in urma "imbunatatirile" scoase in evidenta inclusiv de fotografiile publicate printre aceste randuri si trecem la modificarile ascunse de privirile curiosilor, precum cei 850 de cai putere indesati sub capota.

Prezenta lor la datorie i se datoreaza unui V8 bi-turbo cu capacitate cilindrica de sase litri, care lucreaza alaturi de o transmisie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala pentru a aduce primii 100 km/h dupa numai 3.8 secunde.

Fisa tehnica a ultimei creatii semnate de specialistii celebrei companii germane de tuning Brabus se incheie intr-un final cu viteza maxima limitata la 320 de kilometri pe ora. Suna al naibii de bine, nu-i asa?

Mercedes GLE Coupe de la Brabus

Mercedes GLE Coupe de la Brabus

Mercedes GLE Coupe de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mercedes GLE Coupe de la Brabus
mai multe