Dealer-ul i-a spus ca nu se poate, asa ca a construit-o singur. Masina cu motor V8 si cutie manuala e acum de vanzare

Dealer-ul i-a spus ca nu se poate, asa ca a construit-o singur. Masina cu motor V8 si cutie manuala e acum de vanzare
  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Audi S6 Avant
  • Automobilul german a primit un transplant de cutie manuala
  • Pretul de vanzare a fost fixat la suma de 12.200 de dolari
Distribuie pe Facebook

Nota de plata se ridica la suma de 12.200 de dolari, destul de piperata daca tinem cont de anul de fabricatie si numarul kilometrilor parcursi pana la momentul de fata.

Audi lucreaza zilele acestea la o noua generatie a modelului S6, dar pretul mare de vanzare ii va tine pe multi departe de automobilul german cu motor in sase sau opt cilindri. Intotdeauna exista insa alternative, iar situatia prezentata anterior nu face exceptie de la regula.

Pentru amatorii de senzatii tari cu buget redus, salvarea ar putea veni de la urmatorul S6 Avant, iesit de pe linia de productie in cursul anului 2002. Cel mai interesant aspect cu privire la exemplarul din cazul de fata: cutia manuala cu sase trepte de viteza, evident.

Vezi tu, poate ca vechiul Audi S6 a fost oferit in Europa si cu trei pedale, dar peste Ocean... clientii nu au avut la dispozitie decat o singura varianta, cu transmisie automata in cinci rapoarte. Este si motivul principal pentru care a avut loc transplantul anterior mentionat.

Cu cat se vinde astazi break-ul din anul 2002, care mixeaza un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.2 litri cu o cutie manuala in sase trepte de viteza? Undeva in jurul a 12.200 de dolari, potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate din SUA.

Numarul kilometrilor parcursi pana la momentul de fata ramane un mister, insa acesta depaseste 268.000. Atunci a fost realizata ultima interventie la masina germana - un schimb de discuri si placute pe puntea spate, spune proprietarul actual al break-ului de 340 CP.

In ceea ce priveste transplantul de transmisie, operatiunea cu pricina a avut loc la aproximativ 194.000 de kilometri. Din pacate, in anuntul de vanzare nu se specifica originea cutiei manuale, dar se cunoaste ca unitatea respectiva a primit inclusiv un kit short shifter.

La final, proprietarul actual al acestui Audi S6 Avant mai precizeaza si ca totul functioneaza in parametrii normali, iar cumparatorul nu va avea nimic de reparat. Cat despre aspectul estetic, modul in care arata exteriorul a fost notat cu 8, in timp ce interiorul a primit un 9.

Audi S6 cu transmisie manuala

Audi S6 cu transmisie manuala

Audi S6 cu transmisie manuala

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi S6 cu transmisie manuala
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2019