Detii un Porsche Panamera? Ce-ai zice de niste fibra de carbon... mov?

Detii un Porsche Panamera? Ce-ai zice de niste fibra de carbon... mov?
  • TopCar modifica noul Porsche Panamera Facelift
  • Tunerul ofera numeroase imbunatatiri exterioare
  • Interiorul include piele neagra si carbon mov
Distribuie pe Facebook

Nu exista nici un fel de dubiu. "Datorita" partii sale posterioare similare unui break, dar si motorizarilor diesel din dotare, modelului Porsche Panamera se poate lauda cu performanta de a fi unul dintre cele mai controversare automobile din istorie. Iar de parca asta nu ar fi suficient, un tuner rus pune si mai multe paie pe foc...

Trecuta recent printr-un facelift, limuzina Porsche Panamera s-a ales cu numeroase noutati de ordin tehnic si estetic, retusarile subtile operate la nivelul exteriorului si inlocuirea unor motorizari deja existente cu unele atat ceva mai performante, cat si ceva mai eficiente fiind printre principalele modificari operate de germanii din Stuttgart. Pentru cei care viseaza insa la ceva mai mult de-atat, rusii de la TopCar au solutia ideala.

Noul Porsche Panamera by TopCarNoul Porsche Panamera by TopCar

Noul Porsche Panamera by TopCar

Primul element care vine in ajutorul transformarii complete a recent lansatului Porsche Panamera Facelift este kitul aerodinamic agresiv stilizat, ce aduce cu sine prize uriase pentru spoilerul fata, extensii proeminente pentru aripile laterale, dar si un difuzor posterior de dimensiuni generoase. De asemenea, nu lipsesc din meniul exterior nici capota din fibra de carbon a motorului, acelasi material fiind utilizat si la realizarea insertiilor de la nivelul pragurilor, respectiv eleronului pentru portbagaj.

Oricat de impresionant ar putea parea rezultatul final, adevaratele surprize abia acum urmeaza. Intr-adevar, nu negam faptul ca rusii de la TopCar ofera clientilor lor posibilitatea de a opta pentru tot felul de combinatii imaginabile si inimaginabile, insa daca vrei 100% special atunci trebuie sa optezi neaparat pentru reteta din cazul de fata. Reteta care include, cat poti vedea cu ochii, piele de culoare neagra (partial perforata), accesorizata cu cusaturi in forma de carouri si, asa cum anuntam ceva mai sus, fibra de carbon finisata in culoarea mov!

Noul Porsche Panamera by TopCar

Noul Porsche Panamera by TopCarNoul Porsche Panamera by TopCar

Nu stim cat de bine suna acum pentru tine o astfel de combinatie, insa suntem mai mult ca siguri ca acest Porsche Panamera nu va trece neobservat. Ba din contra!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Noul Porsche Panamera by TopCar
mai multe