Diavolul se ascunde in detalii. Povestea Nissan-ului GT-R cu caroseria gravata

Diavolul se ascunde in detalii. Povestea Nissan-ului GT-R cu caroseria gravata
  • Cel mai complicat pachet de tuning destinat Nissan-ului GT-R vine de la Kuhl Racing
  • Proiectul japonezilor ne intampina alaturi de o caroserie gravata si un body kit dramatic stilizat
  • Alte bunatati includ un motor V6 bi-turbo de 3.8 litri si aproximativ 820 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Jumatate sculptura, jumatate masina de curse si suta la suta grozav. Asa poate fi descris cel mai nou proiect de tuning al japonezilor de la Kuhl Racing, un Nissan GT-R care stie cu siguranta cum sa se faca remarcat.

550 de cai putere si de la 0 la 100 kilometri pe ora in numai 2.7 secunde. Cu astfel de cifre si numere inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice, GT-R-ul celor de la Nissan este una dintre masinile despre care se poate spune fara niciun fel de problema ca nu mai are nevoie de niciun fel de imbunatatiri.

Si totusi, automobilul japonez de inalta performanta se afla printre bazele favorite ale companiilor de tuning din lumea intreaga - categorie in care tinem neaparat sa ii includem si pe cei de la Kuhl Racing.

Nissan GT-R gravatNissan GT-R gravat

Nissan GT-R gravat

Nu de alta, dar acestia se fac vinovati de crearea celui mai complicat pachet cu bunatati destinat Nissan-ului GT-R. Un pachet care, spre bucuria celor aflati in cautarea unui plus de kilometri pe ora, aduce in compartimentul motor doua noi turbine si alte cateva optimizari pentru un total de 820 de cai putere.

Chiar si asa, partea interesanta abia acum soseste, automobilul japonez de inalta performanta fiind decorat de cei de la Kuhl Racing cu un wide-body kit nemaiintalnit pana la acest moment.

Spoilerele fata si spate dramatic stilizate, extensiile proeminente aplicate aripilor, respectiv pragurilor laterale, dar si eleronul de dimensiuni generoase reprezinta insa doar inceputul. Mult mai interesante si impresionante sunt gravurile ce acopera - alaturi de un auriu cu o finisare cromata, intreaga caroserie.

Nici jantele extrem de late sau garda la sol coborata prin intermediul unei suspensii pneumatice nu vor trece neobservate, vestile bune culminand cu posibilitatea de a fi chiar tu posesorul acestei masini.

Nissan GT-R gravat

Nissan GT-R gravat

Nissan GT-R gravat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Nissan GT-R gravat
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2016