Din Canada, cu... agresivitate: Lamborghini Aventador LP700-4 by SR Auto Group

Din Canada, cu... agresivitate: Lamborghini Aventador LP700-4 by SR Auto Group
  • SR Auto Group modifica noul Lamborghini Aventador LP700-4
  • Programul de tuning include multiple imbunatatiri vizuale
  • Principala atractie este reprezentata de kitul Liberty Walk
Distribuie pe Facebook

In cazul in care visezi la un automobil capabil sa atraga toata atentia asupra sa, pornind in acelasi timp si alarmele tuturor masinilor din jur, noul Lamborghini Aventador LP700-4 reprezinta solutia ideala. Fireste, asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa te multumesti cu versiunea stock a supercarului italian.

Nu exista nici un fel de dubiu. Pus in miscare de o unitate V12 de aproximativ 700 cai putere si capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de trei secunde, noul Lamborghini Aventador LP700-4 este unul dintre cele mai performante supercaruri ale momentului. De asemenea, nici partea stilistica pusa in scena de artistii din Sant'Agata Bolognese nu se lasa mai prejos, supercarul italian bucurandu-se astfel de mai toate caracteristicile pentru a putea fi desemnat unul dintre acele putine automobile aflate la numai un singur pas de perfectiune.

Lamborghini Aventador LP700-4 by SR Auto GroupLamborghini Aventador LP700-4 by SR Auto Group

Si totusi, in cazul in care ai impresia ca acel design angular poate fi imbunatatit cu mai multe muchii si linii ascutite, canadienii de la SR Auto Group sunt gata sa-ti dea o mana de ajutor. Nu de unii singuri insa, ci cu ajutorul japonezilor de la Liberty Walk, care se pot lauda cu "inventarea" unuia dintre cele mai agresive kituri aerodinamice croite vreodata pentru noul Lamborghini Aventador LP700-4. Vorbim mai exact de un kit aerodinamic realizat din fibra de carbon, care-i confera automobilului din Sant'Agata Bolognese probabil cel mai provocator look din intreaga industrie auto.

Lamborghini Aventador LP700-4 by SR Auto GroupLamborghini Aventador LP700-4 by SR Auto Group

Si totul se datoreaza extensiilor pentru aripi, ce adauga cativa milimetri buni la latimea totala a supercarului italian. Cu toate acestea, suntem siguri ca nu vor fi trecute cu vederea nici acele adaugiri de la nivelul spoilerelor fata / spate si nici pragurile laterale proeminente. Cat despre eleronul de dimensiuni mai mult decat generoase, jantele forjate de pana la 20 inci sau zgomotosul sistem de evacuare proaspat instalat... ei bine, toate acestea nu fac altceva decat sa amplifice atractia principala a noului Lamborghini Aventador LP700-4: aceea de a atrage toata atentia asupra sa, asta in timp ce porneste si alarmele tuturor masinilor din jur.

Lamborghini Aventador LP700-4 by SR Auto GroupLamborghini Aventador LP700-4 by SR Auto Group

Din pacate, canadienii de la SR Auto Group nu ofera si un plus de putere pentru supercarul italian, insa de acest lucru s-au ocupat deja germanii de la DMC si Novitec Torado.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Lamborghini Aventador LP700-4 by SR Auto Group
mai multe