Din Norvegia, cu dragoste: BMW Seria 1 cu motor V8 de M3

Din Norvegia, cu dragoste: BMW Seria 1 cu motor V8 de M3
In cazul in care recent-lansatul BMW Seria 1 M Coupe nu este capabil sa-ti indeplineasca toate fanteziile din cauza motorului twin-turbo in sase cilindri de care se bucura, un dealer auto din Norvegia este gata sa te ispiteasca cu o oferta de nerefuzat...
Distribuie pe Facebook

Din pacate, bavarezii de la BMW au refuzat sa indese un propulsor V8 sub capota agresivului Seria 1 M Coupe, insa iata ca o mana de norvegieni nu au ezitat din a realiza o astfel de operatie. Acest grozav exemplar in cinci usi al modelului german este propulsat de un motor in opt cilindri, de 4.0 litri - preluat de pe actuala generatie a impresionantului M3, care a fost usor imbunatatit pentru a dezvolta nu mai putin de 435 cai putere. Suna bine, nu-i asa? Din fericire, asta nu e tot. Lista cu ingrediente magice continua cu transmisia manuala in sase trepte, diferentialul si franele preluate de la acelasi M3, in timp ce suspensia sport este semnata de cei de la Bilstein.

Din Norvegia, cu dragoste: BMW Seria 1 cu motor V8 de M3

Din punct de vedere estetic, aceasta minunata creatie se poate lauda cu un kit aerodinamic M Sport, ce a fost combinat cu componente Ac Schnitzer (prelungire spoiler fata si eleron pentru plafon) si BMW Performance (difuzor spate si sistem de evacuare cu doua tobe de esapament). Nota finala este data de noul set de jante, BBS pe 19 inci cu pneuri 235 pe fata, respectiv 265 pe spate, in timp ce interiorul a fost accesorizat cu instrumente de bord M Sport si tot felul de bunatati semnate BMW Performance - volan sport in trei spite, scaune tip bucket imbracate in alcantara, iar lista poate continua.

Din Norvegia, cu dragoste: BMW Seria 1 cu motor V8 de M3

Pretul acestui grozav exemplar este de aproximativ 96.000 euro, modelul la baza fiind un BMW Seria 1 in cinci usi din anul 2005.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze BMW Seria 1 cu motor V8
mai multe