Din spate arata ca un Porsche 911, dar in acte scrie cu totul altceva. Stai sa vezi insa cum arata fata...

Din spate arata ca un Porsche 911, dar in acte scrie cu totul altceva. Stai sa vezi insa cum arata fata...
  • Cel mai ciudat Nissan 350Z din cate exista vine din Japonia
  • Exemplarul in cauza are fata italianului Maserati GranTurismo
  • Partea posterioara imprumuta elemente ale germanului Porsche 911
Distribuie pe Facebook

Cel mai ciudat Nissan 350Z din cate exista? Cu siguranta acest exemplar inmatriculat in Japonia, care imprumuta elemente majore atat de la italianul Maserati GranTurismo, cat si de la germanul Porsche 911.

Persoanele care au cumparat un Nissan 350Z se numara printre cele mai norocoase din lume. Afirmatia in cauza vizeaza, ce este drept, doar o parte a acestei categorii, si anume proprietarii aflati mereu in cautarea unor noi accesorii - tehnice si / sau estetice, pentru automobilul japonez cu motor in sase cilindri.

Chiar daca se gasesc aproape la fiecare pas si difera de la caz la caz, niciuna dintre modificarile disponibile pentru modelul inlocuit din 2009 cu un 370Z nu a reusit sa il multumeasca pe acest posesor. Asa se explica aparitia urmatorului exemplar.

Vazut din fata, respectivul Nissan 350Z poate fi confundat extrem de usor cu un Maserati GranTurismo. Surprizele nu se sfarsesc insa nici pe departe cu partea frontala imprumutata de la automobilul de origine italiana, ci continua cu stopurile si alte cateva elemente posterioare specifice... germanului Porsche 911 (991).

In acelasi timp, persoana care conduce acest exemplar a luat decizia de a condimenta reteta anterior mentionata si cu alte piese remarcabile, precum aripile laterale supradimensionate ori, daca vrei, jantele din aliaj cu buza proeminenta.

O capota ventilata a motorului, un nou eleron pentru portbagaj, dar si praguri cu aspect dinamic, evacuare cvadrupla sau o suspensie care coboara garda la sol cu cateva zeci bune de milimetri completeaza tuningul radical suferit de japonezul Nissan 350Z. Cat despre existenta unor modificari la motor, nu se cunoaste nimic.

Nissan 350Z cu fata de Maserati si spate de Porsche

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2018