DMC isi inchipuie un tuning pentru... Ferrari LaFerrari. Ce parere ai?

DMC isi inchipuie un tuning pentru... Ferrari LaFerrari. Ce parere ai?
  • DMC isi inchipuie un tuning pentru noul Ferrari LaFerrari
  • Tunerul propune un tratament inspirat de modelele Corse Clienti
  • Meniul include un nou kit aerodinamic din fibra de carbon si noi jante
Distribuie pe Facebook

Desi este greu de crezut ca vreunul dintre cele 499 de exemplare ale supercarului Ferrari LaFerrari va sfarsi prin a fi modificat, compania DMC asteapta cu nerabdare sa-si lase amprenta asupra exclusivistei creatii a constructorului din Maranello.

In cazul in care o astfel de oportunitate se va ivi in cele din urma, specialistii germani sunt pregatiti sa intervina asupra extremului Calut Cabrat cu unele dintre cele mai radicale modificari vazute vreodata. Intr-o alta ordine de idei, tema principala aleasa de compania DMC pentru (cel mai probabil) imaginara imbunatatirea a noului Ferrari LaFerrari sunt cursele cu motor, toate schimbarile operate la nivelul caroseriei fiind inspirate atat de competitiile precum Fia GT, cat si de programul Corse Clienti al constructorului italian.

LaFerrari FXXR by DMC

Asadar, in urma tratamentului suferit, noul Ferrari LaFerrari FXXR by DMC - asa cum si-au botezat mandri germanii creatia lor, iese in evidenta printr-un plus considerabil de agresivitate si dramatism, numeroasele prize de aer aditionale, respectiv flaps-uri amplasate in partea frontala si cea laterale tranformand parca supercarul italian intr-un avion de vanatoare autentic.

LaFerrari FXXR by DMC

Dar noul Ferrari LaFerrari FXXR by DMC nu-si va lua prea curand zborul, splitter-ul fata proaspat instalat, difuzorul posterior de dimensiuni generoase, dar si eleronul reglabil atasat capotei motorului contribuind din plin atat la circularea lina si corecta a aerului, cat si la crearea unei forte de apasare imense. Alte detalii includ jante forjate si frane exact ca cele ce echipeaza modelele V12 ale programului Corse Clienti, in timp ce fotografiile care ar trebui sa prezinte aspectul interior lipsesc cu desavarsire. Cel putin la acest moment.

LaFerrari FXXR by DMC

Distribuie pe Facebook
mai multe