Doar caroseria si interiorul mai sunt de Passat. Restul componentelor vin de pe la diverse Audi-uri RS

Doar caroseria si interiorul mai sunt de Passat. Restul componentelor vin de pe la diverse Audi-uri RS
  • Cel mai cool Passat din lume ascunde sub capota un motor V6 bi-turbo de Audi S4
  • Acelasi exemplar al masinii germane se mai lauda inclusiv cu un sistem de tractiune integrala quattro
  • De pe la diverse modele Audi RS provin si scaunele, volanul sau jantele din aliaj
Distribuie pe Facebook

Nu mai crede chiar tot ceea ce vezi in imagini. In ciuda faptului ca arata in continuare ca un Volkswagen Passat, urmatorul exemplar este mai degraba un... Audi RS.

Spoilerele agresiv stilizate, aripile fata / spate supradimensionate sau priza de aer de la nivelul plafonului? Ei bine, acestea sunt - fara doar si poate - primele elemente care iti vor sari in ochi in cazul urmatorului Volkswagen Passat.

De asemenea, exista mari sanse ca exemplarul cu pricina sa-ti atraga atentia si datorita noilor sale blocuri optice, respectiv patru tobe de esapament, acelasi automobil german impresionand inclusiv prin pragurile laterale proeminente.

Chiar si asa, cele mai interesante modificari au fost ascunse de privirile curiosilor, principala atractie a urmatorului Volkswagen Passat constand in... motorizarea cu sase cilindri in V si doua turbine imprumutata de la un Audi S4 din '98.

VW Passat cu motor de Audi S4

Tot de acolo provine si trenul de rulare, valorile maxime ale unitatii de 2.7 litri - care raman un mare mister pentru moment, ajungand pe asfalt multumita celebrului sistem de tractiune integrala quattro, bineinteles.

Lista cu donatiile facute de Audi-ul S4 din '98 se opreste aici, insa povestea detaliilor preluate de la modelele companiei auto din Ingolstandt continua cu scaunele sport de RS4 (care nu par sa fi fost inca instalate) si volanul cu parte inferioara plata de R8.

Un set de jante de RS6 asteapta cu nerabdare sa completeze pachetul estetic si, totodata, sa faca loc unor discuri de franare mai mari. Nu de alta, dar aparitia lor este inevitabila tinand cont ca se pregateste un nou tuning pentru motorul V6.

VW Passat cu motor de Audi S4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze VW Passat cu motor de Audi S4
mai multe