Doar ciupesti acceleratia si te baga in scaun! VIDEO cu noul Audi de 705 CP si 880 Nm

Doar ciupesti acceleratia si te baga in scaun! VIDEO cu noul Audi de 705 CP si 880 Nm
  • Urmatorul Audi RS6 ascunde sub capota un total de 705 CP
  • Automobilul german se lauda cu mai multe modificari marca ABT
  • Cuplul maxim se ridica la 880 Nm in cazul acestui RS6
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai rapide automobile ale planetei vine de la Audi. Ascunde sub capota 705 cai putere si are nevoie de 3.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora.

Chiar daca au trecut cinci ani de la momentul aparitiei sale, timp in care automobilele au devenit mai potente ca oricand, actualul Audi RS6 Avant nu are de ce sa se planga - cel putin din punctul de vedere al performantelor.

Pus in miscare de o unitate V8 bi-turbo de patru litri si 560 cai putere, celebrul model german de inalta performanta reuseste sa accelereze de la 0 la 100 kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.9 secunde.

Apoi avem versiunea Performance, a carei motorizare TFSI livreaza 45 CP in plus, astfel ca rezulta un Audi RS6 Avant cu 605 cai putere sub capota si, totodata, capabil sa sprinteze pana la 100 km/h in doar 3.7 secunde.

Daca nici aceste cifre si numere nu sunt suficiente pentru a satisface clientii celebrului model german de inalta performanta, ei bine... exista multiple companii de tuning care asteapta sa intre in actiune.

Un bun exemplu il reprezinta ABT Sportsline, care a pregatit un pachet de 705 CP si 880 Nm - sinonim cu o acceleratie de la 0 la 100 kilometri pe ora in 3.4 secunde si o viteza maxima de 320 km/h, pentru actualul Audi RS6 Avant.

Cu acest exemplar al celebrului model german de inalta performanta ne intalnim si in urmatorul material video, care surprinde modul in care modificarile operate 'afecteaza' activitatea ceasurilor de bord.

Distribuie pe Facebook
mai multe