Doar in Rusia vezi ASA CEVA! Uite cum arata Mercedesul tunat cu scaune de BMW!

Doar in Rusia vezi ASA CEVA! Uite cum arata Mercedesul tunat cu scaune de BMW!
  • Cel mai nou Mercedes V-Class tunat vine de la Redline Engineering
  • Oferta rusilor include o pereche de scaune de BMW Seria 7 si o perdea ce desparte compartimentul fata de cel spate
  • De perdele similare se bucura si geamurile laterale, respectiv luneta
Distribuie pe Facebook

Brabus nu e singura companie de tuning care s-a incumetat sa modifice reteta de succes a noului Mercedes V-Class. Cu o astfel de "performanta" se pot lauda inclusiv cei de la Carlex Design si, mai nou, Redline Engineering.

Ofera suficient spatiu pentru opt persoane si dispune de ultimele noutati in materie de tehnologie. Vorbim, bineinteles, despre noul Mercedes V-Class, automobil care isi propune sa redefineasca segmentul din care face parte.

Daca ampatamentul de pana la 5.370 mm sau echipamentele de top ce insotesc monovolumul german nu sunt insa suficiente pentru a te satisface pe deplin, atunci afla ca mai exista o solutie pentru a nu fi dezamagit de achizitia facuta.

Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la industria tuningului, care a pregatit numeroase imbunatatiri pentru reteta noului Mercedes V-Class. Imbunatatiri tehnice, estetice si chiar tehnologice, in functie de preferintele clientului.

Mercedes V-Class cu scaune de BMW Seria 7

Si totusi, ce se intampla daca niciuna dintre modificarile disponibile nu te incanta? Ei bine, vii cu propria ta idee, iar pana la urma urmei se va gasi cineva indeajuns de... capabil incat sa iti transforme visul in realitate.

Cam asa ceva s-a intamplat si in cazul de fata, un rus apeland la ajutorul companiei Redline Engineering pentru a instala in interiorul monovolumului german din dotare bancheta spate a unui... BMW Seria 7 (F01 / F02).

De unde si pana unde acest gand? De ce nu scaunele unui Mercedes S-Class sau, chiar mai bine de atat, ale unui Maybach 62? Nu avem nici macar cea mai mica idee. Cert este ca o astfel de combinatie nu vezi chiar in fiecare zi.

Iar aceasta nu-i singura ciudatenie: omul nostru a optat inclusiv pentru un perete despartitor intre compartimentul soferului si cel al pasagerilor. Numai ca nu vorbim de un perete propriu-zis, ci de o... simpla perdea.

Oare mai trebuie sa precizam ca si geamurile laterale, respectiv luneta au primit o perdeluta similara, in timp ce fetele usilor au fost echipate cu prize de 220 W si incarcatoare pentru telefoanele mobile sau tabletele pasagerilor?

Mercedes V-Class cu scaune de BMW Seria 7

Mercedes V-Class cu scaune de BMW Seria 7

Mercedes V-Class cu scaune de BMW Seria 7

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2016