Doar sase zile mai ai la dispozitie pentru a cumpara acest Mercedes construit de Porsche si modificat de Renntech

  • Un american si-a scos la licitatie vechiul Mercedes 500 E
  • Automobilul german vine cu numeroase modificari marca Renntech
  • Cea mai mare suma oferita pana acum a fost de 22.250 de dolari
Distribuie pe Facebook

Inmatriculat pentru prima oara la inceputul anilor '90, automobilul german a parcurs aproape 194.000 de kilometri pana la momentul de fata.

Chiar daca arata ca oricare alt Mercedes din generatia 124, acest exemplar este unul dintre cele doar putin peste 10.000 de modele 500 E asamblate la uzina Porsche.

Inmatriculat pentru prima oara in anul 1992, automobilul german de culoare neagra a fost trimis ulterior la compania Renntech, de la care a primit optiunea E60.

Renntech E60 de vanzare

Renntech E60 de vanzare

Asa se face ca propulsia este asigurata in cazul de fata de catre o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.0 litri, care dezvolta undeva in jurul a 390 CP.

Ca o comparatie, un Mercedes 500 E standard, fara niciun fel modificare, gazduieste in compartimentul motor un V8 de "doar" cinci litri si aproximativ 326 de cai.

In ceea ce priveste exemplarul Renntech E60, care a fost scos de curand la vanzare pe celebrul site Bring a Trailer, ei bine... acesta se poate lauda si cu alte imbunatatiri.

Altfel spus, automobilul german mai dispune si de o cutie automata, plus un diferential cu alunecare limitata si suspensie optimizate pentru un plus de performanta.

Renntech E60 de vanzare

Cat despre schimbarile de ordin estetic, actualul proprietar al respectivului Mercedes 500 E vorbeste numai despre un set de jante marca OZ Racing, pe 17 inch.

In interior, departe de privirile curiosilor, meniul disponibil cuprinde piele de culoare neagra, scaune cu reglare electrica si climatizare automata, printre multe altele.

Acum daca vine vorba despre costul de achizitie, trebuie precizat ca cea mai mare suma oferita pe acest Renntech E60, cu sase zile inainte de sfarsitul licitatiei, e de 22.250$.

Renntech E60 de vanzare

Renntech E60 de vanzare

Renntech E60 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (113) Poze Renntech E60 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2019