Doar spoilerele au ramas stock, in rest totul a fost modificat. Motorul twin-turbo dezvolta acum 700 de cai

  • Manhart a dezvoltat un pachet de tuning pentru M4 Cabriolet
  • Include mai multe modificari estetice, dar si tehnice
  • Motorul de 3.0 litri dezvolta 700 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning pentru BMW-ul M4 Cabriolet vine de la Manhart. Decapotabila bavareza a primit foarte multe modificari estetice, dar si cateva imbunatatiri tehnice care cresc semnificativ puterea motorului.

BMW-ul M4 nu duce lipsa de pachete de tuning, dar niciodata nu strica unul in plus. Acesta vine de la Manhart si este dezvoltat special pentru versiunea Cabriolet a modelului de performanta bavarez.

BMW M4 Cabriolet by Manhart

Inainte de toate, trebuie sa trecem in revista modificarile estetice pentru ca acestea sunt primele care iti fura privirea. Asa cum spuneam in titlu, barele fata si spate au ramas neschimbate ca design dar au primit cateva elemente aerodinamice suplimentare. Este vorba despre o buza fata si un difuzor nou de aer in partea dorsala care incorporeaza cele patru terminatii ale sistemului de evacuare.

BMW M4 Cabriolet by Manhart

Avem apoi aripile evazate, care seamana izbitor de mult cu cele oferite de Rocket Bunny, aripa spate de tip "ducktail", jantele negre sau capota cu prize de aer din fibra de carbon, care asigura o racire optima a propulsorului.

BMW M4 Cabriolet by Manhart

Din fabrica, BMW-ul M4 vine cu un propulsor twin-turbo de 3.0 litri sub capota, care livreaza puntii spate 431 de cai putere si 550 Nm cuplu. Atunci cand este echipata cu o transmisie automata DCT cu sapte trepte, masina atinge 100 de km/h in 4.4 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 250 de km/h.

BMW M4 Cabriolet by Manhart

Aceste valori nu i se aplica exemplarului din imagini, care a primit turbine mai mari, un intercooler nou si o resoftare ECU. Multumita acestor imbunatatiri, propulsorul dezvolta acum 700 de cai putere si 900 Nm cuplu. Nemtii de la Manhart nu au spus nimic despre noile performante, dar cel mai probabil acceleratia de la 0 la 100 de km/h dureaza acum mai putin de 4 secunde.

BMW M4 Cabriolet by Manhart

BMW-ul M4 Cabriolet costa in Romania cel putin 89.072 euro, iar pentru acesti bani primesti o decapotabila de performanta cu embleme M si transmisie manuala. Daca vrei o cutie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj, afla ca pretul de pornire pentru o astfel de versiune este de 93.069 euro.

BMW M4 Cabriolet by Manhart

BMW M4 Cabriolet by Manhart

BMW M4 Cabriolet by Manhart

BMW M4 Cabriolet by Manhart

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW M4 Cabriolet by Manhart
mai multe