Dodge ne ispiteste cu un nou muscle car - Charger by Mopar

Dodge ne ispiteste cu un nou muscle car - Charger by Mopar
Cum Salonul Auto de la New York de anul acesta se afla la doar un pas distanga, americanii de la Dodge au de gand sa ne ispiteasca cu un nou muscle car atragator - un Charger echipat cu accesoriile celor de la Mopar.
Distribuie pe Facebook

Dupa succesul pe care l-au inregistrat cu impresionantul Mopar'10 Challenger, compania americana si-a indreptat acum toata atentia catre recent-lansatul Dodge Charger. Dar ce au in stoc cei de la Mopar pentru infricosatorul muscle car? Din pacate, detaliile oficiale lipsesc la acest moment, insa americanii au lansat o imagine teaser care ne dezvaluie cum va arata rezultatul final.

Aparent, viitoarea creatie - ce va avea la baza cel mai probabil versiunea Charger R/T, se va remarca printr-o nuanta de negru metalizat, combinata cu dungi albastre ce se intind de-a lungul intregului exterior. De asemenea, grila frontala a primit un design mult mai agresiv, in timp ce jantele finisate in acelasi negru vor contribui din plin la aspectul brutal al muscle car-ului Dodge.

Din pacate imaginile de la interior lipsesc cu desavarsire, insa viitorii clienti ar putea fi intampinati de piele Katzkin, cusaturi contrastante, placuta speciala si, bineintele, de multiple logo-uri Mopar.

Dodge ne ispiteste cu un nou muscle car - Charger by Mopar

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2011