Dovada clara ca si masinile electrice se preteaza tuningului.

Dovada clara ca si masinile electrice se preteaza tuningului.
  • Brabus anunta un nou pachet de tuning pentru Tesla Model S
  • Germanii propun diverse bunatati exterioare din carbon
  • Interiorul combina insertiile de piele cu accentele de Alcantara
Distribuie pe Facebook

Poate ca Tesla Model S nu este chiar primul nume care iti vine in minte atunci cand te gandesti la baza perfecta pentru un proiect de tuning, insa asta nu inseamna neaparat ca celebrul automobil cu propulsie electrica din Silicon Valley nu poate fi modificat la fel de bine precum o masina clasica, pe benzina.

Atunci cand nu se ocupa cu inmultirea cailor putere ascunsi sub capota masinilor Mercedes, germanii de la Brabus prefera sa puna umarul la crearea unei industrii a tuningului dedicata... automobilelor cu propulsie complet electrica.

Si nu este niciun fel de gluma, cel mai nou proiect al faimoasei companii din Bottrop avand la baza chiar o Tesla Model S in versiunea de top P90D. Da, acea varianta de 772 CP capabila sa atinga suta la fel de repede precum un McLaren P1.

Drept urmare, cu astfel de resurse la dispozitie, nici nu este de mirare ca celebrul automobil cu propulsie electrica din Silicon Valley a scapat complet neatins la nivelul trenului de rulare, germanii de la Brabus preferand sa modifice alte aspecte.

Tesla P90D by BrabusTesla P90D by Brabus

Intr-o alta ordine de idei, exemplarul Tesla Model S P90D ajuns pe mana faimoasei companii de tuning din Bottrop propune numeroase schimbari la nivel de exterior, majoritatea elementelor aerodinamice proaspat aparute in peisaj fiind realizate din carbon.

Cei mai atenti la detalii vor descoperi inclusiv un set de jante forjate incaltate cu anvelope in dimensiunile 245/35 ZR21, respectiv 265/35 ZR21, meniul pregatit de germanii de la Brabus continuand cu diverse imbunatatiri pentru interior.

Odata ajunsi in cabina celebrului automobil cu propulsie electrica din Silicon Valley, pasagerii vor descoperi acum o combinatie incantatoare de piele si alcantara, pusa in valoare de cele doua culori contrastante alese cu mare atentie.

Pentru cei care pun accentul pe confort si functionalitate, specialistii faimoasei companii de tuning din Bottrop au proiectat o noua consola centrala care adaposteste atat sistemul de incarcare wireless a telefonului, cat si cele doua suporturi pentru pahare dotate cu functie de incalzire, respectiv racire.

Tesla P90D by Brabus

Tesla P90D by BrabusTesla P90D by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Tesla P90D by Brabus
mai multe