Dureaza doar cateva ore. Cum sa ii redai stralucirea BMW-ului tau

Dureaza doar cateva ore. Cum sa ii redai stralucirea BMW-ului tau
  • Cel mai nou tuning destinat vechiului BMW M3 vine de la Fostla
  • Tratamentul germanilor include o folie cromata, accente din carbon si jante pe 20 inch
  • Nota de plata se ridica la suma de
Distribuie pe Facebook

O noua sansa la celebritate pentru vechiul BMW M3 Coupe. Un tutorial marca Fostla.de, cu rezultate imediate.

Il recunosti imediat dupa sunetul brutal al motorului cu opt cilindri in V si cele patru evacuare ce insotesc difuzorul posterior. Ramane in continuare o aparitie extrem de incitanta si interesanta, insa adevarul este ca si-a mai pierdut din stralucire.

Din fericire pentru ultimul BMW M3 Coupe construit vreodata, industria tuningului lanseaza in continuare fel si fel de extensii pentru caracteristicile sale. Precum aceasta folie cromata, care ii reda complet stralucirea automobilului bavarez de inalta performanta.

Vestile buna continua cu ornamentele din fibra de carbon proaspat aparute la nivelul partii frontale, pragurilor laterale, dar si capotei portbagajului, din acelasi dezirabil material fiind realizata inclusiv capota motorului, dupa cum putem observa din fotografiile ce insotesc randurile urmatoare.

La final, specialistii Fostla.de au adaugat si un set de jante Breyton pe 20 inch, tratamentul cu pricina ridicandu-se la 14.000 de euro. O suma destul de mare daca tinem cont de cat mai costa un BMW M3 Coupe - chiar si generatia E92, in zilele noastre.

Asa cum probabil ti-ai dat deja seama, propulsorul V8 cu capacitate de patru litri a scapat complet neatins, astfel ca si acest exemplar al automobilului bavarez de inalta performanta dispune de 420 CP 400 Nm - valori arhisuficiente pentru o viteza de 250 km/h.

BMW M3 Coupe de la Fostla

BMW M3 Coupe de la Fostla

BMW M3 Coupe de la Fostla

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW M3 Coupe de la Fostla
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2016