E aproape imposibil sa gasesti unul de cumparat. Break-ul din 2019 are motor de 740 de cai si e de patru ori mai rar decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro

E aproape imposibil sa gasesti unul de cumparat. Break-ul din 2019 are motor de 740 de cai si e de patru ori mai rar decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro
  • E aproape imposibil sa gasesti unul de cumparat
  • Break-ul din 2019 are motor de 740 de cai
  • E de patru ori mai rar decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Disponibil in schimbul unei sume de circa 229.900 de euro, respectivul meniu pluseaza cu o tapiterie realizata din piele si elemente din fibra de carbon. Potrivit anuntului de vanzare.

Un exclusivist dealer auto din regiunea Berkel en Rodenrijs isi intampina vizitatorii, in aceste zile, alaturi de un produs extrem de special si - totodata, de rar, compania Roobol fiind, mai precis, gazda uneia dintre cele doar 125 de unitati comercializate de nemtii de la ABT sub denumirea de RS6-R. Asamblat in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, impresionantul model cu o caroserie in cinci portiere se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin noul pachet aerodinamic - format dintr-o prelungire proeminenta pentru spoilerul fata, praguri laterale proeminente, plus un difuzor posterior masiv, cat si prin jantele uriase din aliaj, cu diametrul de 22 de inch, farurile cu matrice de LED-uri, etrierele de culoare rosie ori evacuarea insotita de un numar de patru tobe de esapament, oarecum inutil de adaugat.

Spectacolul continua la interior - acolo unde masina in cauza gazduieste o tapiterie realizata din piele partial perforata, cusaturi sub forma de fagure si piese sculptate din fibra de carbon, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv scaune actionate electric, cu functie de ventilatie, detalii din Alcantara, bancheta cu incalzire, volan in trei spite, instrumente de bord digitale, instalatie de climatizare cu display tactil, un sistem audio de inalta fidelitate, semnat de Bang & Olufsen. Odata ajunsi in cabina, pasagerii vor mai descoperi si un afisaj pe parbriz, pe cand propulsia este asigurata - conform anuntului publicat pe internet, de un benzinar V8 cu doua turbine, de 4.0 litri, cu o putere totala de 740 CP.

ABT RS6-R de vanzare

ABT RS6-R de vanzareABT RS6-R de vanzare

ABT RS6-R de vanzare

ABT RS6-R de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze ABT RS6-R de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2023