E cel mai excentric Coupe al planetei. Are 850 CP sub capota, carbon la exterior si elemente aurii la interior

E cel mai excentric Coupe al planetei. Are 850 CP sub capota, carbon la exterior si elemente aurii la interior
  • Brabus anunta un nou pachet de tuning pentru Mercedes-ul S63 AMG Coupe
  • Tratamentul propus de germani include numeroase elemente din piele si carbon
  • Reteta culmineaza cu cei 850 CP si 1.450 Nm inghesuiti in compartimentul motor
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Brabus au pregatit un nou pachet de tuning pentru Mercedes-ul S63 AMG, specialistii celebrei companii din Bottrop obtinand de-aceasta data unul dintre cele mai excentrice Coupe-uri ale planetei.

Il recunosti imediat dupa caroseria agresiv stilizata si finisata intr-o nuanta precum nisipul. Astepti cu nerabdare sa se apropie pentru a-i putea admira in detaliu spoilerele fata si spate realizate din fibra de carbon.

Vrei sa te muti catre eleronul destinat portbagajului si cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare cand, deodata, descoperi discurile uriase, cu etriere aurii, ce se ascund in spatele jantelor Monoblock F pe 21 inch.

Brabus 850 Coupe Desert GoldBrabus 850 Coupe Desert Gold

Apoi realizand ca ai de-a face cu un Brabus veritabil, iti spui imediat ca acest Mercedes S63 AMG Coupe nu poate, nu are cum sa duca lipsa (si a) unor imbunatatiri operate in cadrul compartimentului motor.

Oficialii germani confirma cele spuse, propulsorul V8 bi-turbo ascuns sub capota primind o capacitate cilindrica de sase litri si alte cateva modificari sinonime cu un total de 850 de cai putere si 1.450 de Newton-Metri.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in numai 3.5 secunde, pe cand viteza maxima urca pana la 350 de kilometri pe ora. Nu de alta, dar cei de la Brabus au inserat acolo o limita electronica.

Brabus 850 Coupe Desert Gold

Nu avem nici cea mai mica idee daca aceasta poate fi scoasa pentru ca Mercedes-ul S63 AMG Coupe sa alerge... cat il tin caii putere, insa stim ca oferta celebrei companii de tuning din Bottrop include si cateva schimbari interioare.

Scurt si direct la subiect, exemplarul din cazul de fata propune o combinatie de piele neagra, plus detalii aurii si din fibra de carbon, insa clientii pot opta orice material sau culoare care le trece prin minte.

Pana la urma urmei vorbim despre un automobil al carui pret se invarte, cel mai probabil, in jurul sumei de jumatate de milion de dolari - suma care iti poate aduce, daca stii cum sa o dramuiesti, chiar si zece Porsche-uri.

Brabus 850 Coupe Desert GoldBrabus 850 Coupe Desert Gold

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Brabus 850 Coupe Desert Gold
mai multe