E considerata una dintre cele mai bune masini sport ale momentului. Cu ajutorul celor de la BBR, MX-5-ul devine acum si mai puternica

E considerata una dintre cele mai bune masini sport ale momentului. Cu ajutorul celor de la BBR, MX-5-ul devine acum si mai puternica
  • BBR au lansat un nou pachet de tuning pentru Mazda MX-5
  • Acesta se numeste Super 200 si duce sportiva japoneza in 205 cai putere
  • Clientii pot opta si pentru Super 200+ care creste puterea pana la 214 cai putere
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la BBR revin cu un nou pachet de tuning pentru Mazda MX-5. Boteza Super 200, acesta ii da sportivei japoneze si mai multa putere.

Tunerul BBR nu e strain de modelul MX-5, dupa ce anul trecut a lansat trei pachete destinate unei dintre cele mai bune masini sport ale momentului. Acestea erau cunoscute sub numele de Super 160, 175+ si 190, care ii ofereau Mazdei puterea de care avea nevoie pentru a deveni si mai distractiva.

Mazda MX-5 by BBR

Ei bine, acestia nu s-au potolit si au revenit acum cu un nou pachet, numit Super 200. Acesta este format dintr-o noua galerie de admisie din otel, ax cu came si arcurile de la valve imbunatatite, o galerie de evacuare din inox si un filtru de aer custom. Acestea vin impreuna cu softul celor de la BBR, StarChip, care, printre altele, include si o revizuire a alimentarii cu combustibil, si care ii permite motorului sa lucreze in turatii mult mai mari, de pana la 7,150 de rotatii pe minut.

Mazda MX-5 by BBR

Toate acestea se traduc intr-o putere crescuta la 205 cai putere, 244 Nm cuplu, si o acceleratie de la 0 la 100 de km/h care se face acum in 5.65 secunde.

Mazda MX-5 by BBR

Daca nici aceste performante nu va sunt de ajuns, cei de la BBR pluseaza cu optiunea Super 200+, care pe langa cele de mai sus, aduce nou o sectiune mediana a evacuarii de 2.5 inch si iesiri BBR, care urca puterea motorului pana la 214 cai putere. Alegerea unei chiulase portate urca puterea si mai sus, la 225 de cai putere.

Mazda MX-5 by BBRMazda MX-5 by BBR

Lista de optiuni continua cu o suspensie sport BBR, bielete anti-ruliu BBR sau Eibach ajustabile, frane Wilwood cu 4 pistonase, conducte de frana din inox si nu in ultimul rand placute de frana BP20 Street Performance.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mazda MX-5 by BBR
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2016