E unul dintre cele mai rapide automobile ale planetei, insa aceste modificari l-au transformat intr-o adevarata bestie

E unul dintre cele mai rapide automobile ale planetei, insa aceste modificari l-au transformat intr-o adevarata bestie
  • Cel mai nou tuning destinat BMW-ului M6 vine de la G-Power
  • Germanii au pregatit trei pachete diferite de performanta
  • Versiunea de top promite un total de 740 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Multumita germanilor de la G-Power, noul BMW M6 Coupe are nevoie acum de numai 10.5 secunde pentru a sprinta de la 0 la 200 de kilometri pe ora. Secretul din spatele acestei impresionante performante? In randurile de mai jos.

Unul dintre cele mai rapide automobile ale planetei, noul BMW M6 Coupe reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde. Iar acesta-i doar inceputul: opteaza pentru pachetul Competition pus la dispozitie de compania din Munchen, iar lucrurile se vor imbunatati considerabil.

Pe langa plusul de 40 cai putere, respectiv totalul de 600 CP cu care se va putea lauda acum motorul ascuns sub capota, un V8 bi-turbo de 4.4 litri dupa cum probabil inca iti amintesc, timpul necesar realizarii performantei anterior mentionate va cobori cu 0.3 secunde, pana la 3.9 secunde.

BMW M6 de 740 CP

Exista insa si alte solutii pentru imbunatatirea noului BMW M6 Coupe, printre cei care si-au bagat coada in fisa tehnica a impresionantului automobil din Munchen numarandu-se si specialistii celebrei companii germane de tuning G-Power. Oferta acestora consta in trei pachete diferite de putere.

Avem, pentru inceput, optiunea Bi-Tronik 5 V1, care urca valorile maxime ale aceluiasi V8 bi-turbo de 4.4 litri pana la 650 CP si 830 Nm. Urmatoarea pe lista, reteta Bi-Tronik 5 V2 propune un total de 700 de cai putere atunci cand este servita alaturi de evacuarea dotata cu un catalizator in 200 celule.

BMW M6 de 740 CP

Intr-un final, meniul de top consta in unitatea Bi-Tronik 2 V3, care lucreaza alaturi de un sistem de evacuare realizat cap-coada din titan pentru a-i livra celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 740 CP si 975 Nm - suficient pentru ca sprintul de la 0 la 200 km/h sa dureze doar 10.5 secunde.

La final, specialistii celebrei companii germane de tuning G-Power au pregatit pentru posesorii noului BMW M6 Coupe si o serie de modificari estetice, precum jante forjate pe 21 inch sau tips-uri din fibra de carbon. Chiar daca lipsesc din imagini, clientii pot opta si pentru interioare custom.

BMW M6 de 740 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M6 de 740 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2016