Ei zic ca-i Q7-le suprem. Asa arata SUV-ul german dupa ce a primit tratamentul ABT si jante Vossen

Ei zic ca-i Q7-le suprem. Asa arata SUV-ul german dupa ce a primit tratamentul ABT si jante Vossen
  • ABT a tunat din nou Audi-ul Q7
  • Jantele sunt furnizate de Vossen
  • Productia va fi limitata la doar 10 exemplare
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al gigantului german Volkswagen a dezvoltat inca un pachet de tuning pentru Audi-ul Q7. Pentru ca rezultatul final sa fie cat mai irezistibil, nemtii de la ABT au colaborat cu americanii de la Vossen.

Specialistii ABT au prezentat primul pachet de tuning destinat SUV-ului rege de la Audi in urma cu opt luni, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acum, de vreme ce toata lumea buna a tuning-ului este prezenta in Las Vegas pentru SEMA, nemtii s-au gandit ca este momentul oportun pentru un alt pachet construit special pentru acest model.

Audi Q7 by ABT Sportsline

Acesta ii subliniaza si mai mult caracterul agresiv si propune mai multe elemente aerodinamice, inclusiv o buza fata, evazari ale aripilor, un difuzor de aer, sistem de evacuare sport cu patru iesiri si o aripa spate montata deasupra lunetei. Acestora li se alatura si cateva accesorii din fibra de carbon.

Audi Q7 by ABT Sportsline

Cel mai mare dezavantaj este ca acest proiect va fi replicat in numai 10 exemplare, lucru evidentiat si de placutele montate pe praguri si pe bord. Ca tot veni vorba despre habitaclu, aici regasim detalii din Alcantara si logo-ul tunerului pe scaune, sau ornamente din carbon.

Audi Q7 by ABT Sportsline

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, nemtii de la ABT au colaborat cu americanii de la Vossen, care au contribuit cu un set de jante de 22 de inch cu cinci spite duble, finisate in Stealth Grey.

Audi Q7 by ABT Sportsline

Acest Audi Q7 mai special nu va fi expus in cadrul show-ului SEMA, ci in holul unui hotel de cinci stele din Las Vegas, unde curiosii il vor putea admira pana in 3 noiembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2017