El a ales un tuning mai discret pentru noul sau T-Roc. Are totusi jante pe 20 si mai multi cai sub capota

  • Posesorul acestui T-Roc si-a dat masina pe mana celor de la ABT
  • A primit mai multe modificare discrete, inclusiv jante pe 20 de inch
  • Puterea motorului turbo a crescut multumita unui ECU propriu
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent tuning pentru Volkswagen-ul T-Roc vine de la specialistii ABT. Posesorul crossover-ului a optat doar pentru cateva modificari discrete, care includ si o crestere a puterii motorului turbo de 2.0 litri.

Volkswagen-ul T-Roc ajunge tot mai des in atelierele tunerilor. Daca in urma cu ceva timp am putut admira doua exemplare modificate extensiv, cu suspensie pneumatica si toate cele, de aceasta data avem de-a face cu un T-Roc care nu iese atat de tare in evidenta.

Volkswagen T-Roc by ABT

Asta pentru ca specialistii ABT nu au instalat nici macar un bodykit, ci au preferat sa inlocuiasca doar jantele originale cu unele aftermarket cu diametrul de 20 de inch. In plus, cel mai SUV de la Volkswagen sta acum mai aproape de asfalt, datorita noilor arcuri sport care coboara garda la sol cu pana la 40 de milimetri.

Volkswagen T-Roc by ABT

Din fabrica, acest exemplar a venit cu un propulsor turbo de 2.0 litri, pe benzina desigur, care dezvolta 190 de cai putere si 320 Nm cuplu. Nu lipseste transmisia automata DSG cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, sau tractiunea integrala 4Motion.

Volkswagen T-Roc by ABT

Toate acestea ii permit lui T-Roc sa atinga 100 de kilometri pe ora in 7.2 secunde, inainte ca acul vitezometrului sa se opreasca in dreptul valorii de 216 km/h.

Volkswagen T-Roc by ABT

Masina din imagini este putin mai rapida, dar si mai puternica, dupa ce tunerul si-a instalat propriul ECU. Rezultatul nu este incredibil, insa nici de trecut cu vederea in sensul ca soferul are acum la dispozitie 228 de cai putere si 360 Nm cuplu cu care sa se joace. Din pacate, tunerul nu a spus nimic concret despre noile performante.

Volkswagen T-Roc by ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen T-Roc by ABT
mai multe