Elvetienii au tunat masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri de la BMW. Uite ce a iesit

Elvetienii au tunat masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri de la BMW. Uite ce a iesit
  • Elvetienii au tunat masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri de la BMW
  • Printre modificarile propuse de specialistii companiei din Belp se numara chiar si un nou set de jante
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile propuse de specialistii companiei din Belp se numara chiar si un nou set de jante.

306 CP si 450 Nm. Sunt valorile care definesc masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri de la BMW: noul M135i xDrive, daca mai era nevoie de mentionat.

Vestile bune continua la nivelul fisei cu specificatii tehnice cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.7 secunde.

Cifre si numere capabile sa satisfaca fiecare client in parte. Nu insa si companiile de tuning, care s-au grabit sa modifice rivalul lui Audi S3 si Mercedes A35.

Rezultatele: 348 CP si 500 Nm, cel putin in cazul pachetului de tuning propus de compania elvetiana de tuning pe nume Dahler.

Noile performante raman, din pacate, doar un mister. Numai partial, ce este drept, oficialii atelierului din Belp anuntand ca viteza maxima urca pana la 265 km/h.

Alte modificari disponibile includ jante forjate pe 20 de inch si evacuare cu valve controlabile, potrivit detaliilor date publicitatii.

Sumele de achitat in cazul bifarii modificarilor mentionate anterior sunt, pentru moment, o mare necunoscuta. Stim, in schimb, pretul noului M135i xDrive.

49.028 de euro este nota de plata a masinii cu cel mai puternic motor de 2.0 litri de la BMW - specifica, evident, pietei din Romania.

BMW M135i de la Dahler

BMW M135i de la Dahler

BMW M135i de la Dahler

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW M135i de la Dahler
mai multe