Englezii l-au creionat cu eleganta in minte, nemtii l-au facut sa arate asa. Galerie foto completa

Englezii l-au creionat cu eleganta in minte, nemtii l-au facut sa arate asa. Galerie foto completa
  • Englezii l-au creionat cu eleganta in minte
  • Nemtii l-au facut sa arate asa
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile operate de specialistii companiei cu sediul in regiunea Brand din Bavaria se numara chiar si o capota din fibra de carbon pentru motorul W12.

Nemtii de la Mansory continua seria lansarilor controversate si prezinta propriul pachet de tuning pentru noul Flying Spur, unul dintre cele mai elegante modele cu patru usi pe care banii le pot cumpara. Destinat clientilor care vor sa atraga privire cu orice pret, transforma luxosul automobil din gama Bentley intr-una dintre cele mai agresive aparitii de pe sosea, chiar si daca luam sportivele in considerare.

Vestile mai mult sau mai putin bune, in functie de unghiul din care priveste fiecare persoana, debuteaza cu spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insotite de diferite elemente din fibra de carbon.

Bentley Flying Spur de la Mansory

Bentley Flying Spur de la Mansory

Alte componente realizate, la randul lor, din fibra de carbon cuprind inclusiv capota motorului W12 twin-turbo de sase litri, care dezvolta acum 710 cai si 1.000 Nm, datorita modificarilor operate de specialistii companiei cu sediul in regiunea Brand din Bavaria. Suficient pentru ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa nu mai dureze, cu pedala de acceleratie la podea, decat 3.6 secunde, aparente.

Specificatiile caracteristice respectivului Bentley culmineaza cu viteza maxima de 340 de kilometri pe ora, nemtii de la Mansory transformand noul Flying Spur intr-o alternativa la sportivele actuale.

Mentiuni argumentate si de celalalte schimbari de la nivel estetic, precum pragurile laterale proeminente, dar si jantele din aliaj de dimensiuni generoase si evacuarea cu patru tobe de esapament. La care se adauga, daca mai trebuia cumva precizat, si volanul multifunctional extrem de bine conturat, cu parte inferioara partial plata, dar si ornamentele din fibra de carbon cu detalii extrem de interesante.

Bentley Flying Spur de la Mansory

Bentley Flying Spur de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Bentley Flying Spur de la Mansory
mai multe