Este de nerecunoscut. Cum arata masina bavareza dupa perioada petrecuta in Rusia

  • Un BMW Seria 5 transformat in Volga se vinde acum in Rusia
  • Automobilul bavarez este de nerecunoscut
  • Pretul de vanzare se ridica la suma de 68.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Blocurile optice, panourile caroseriei, scaunele fata, consola centrala si chiar instrumentele de bord, toate sunt complet noi.

Automobilele germane transformate in legende ale industriei constructoare de masini din Rusia nu mai reprezinta de multa vreme o noutate absoluta. Inclusiv la sfarsitul lunii martie internetul a fost invadat de o astfel de creatie, de o Volga 21 nascuta dintr-un Mercedes SLK de prima generatie.

Despre o Volga 21 este vorba, de altfel, si in cazul de fata, numai ca exemplarul din aceste imagini are la baza un BMW Seria 5. Nu exista niciun fel de informatie cu privire la anul in care modelul bavarez a iesit de pe portile fabricii companiei din Munchen, insa am putea avea de-a face cu un E34.

Un mare mister ramane, in acelasi timp, si motorizarea automobilului ruso-german, care lucreaza alaturi de o cutie manuala. Cert este ca atat blocurile optice fata / spate, aproape toate panourile caroseriei, dar si scaunele, bancheta, bordul, consola centrala sau instrumentele de bord sunt complet noi.

Intr-un final, despre aceasta Volga 21 mai trebuie spus si ca se afla in cautarea unei noi case, viitorul proprietar avand de platit insa pentru masina Made in Rusia cu tehnologie bavareza o suma deloc neglijabila. Este vorba, mai precis, despre cinci milioane de ruble sau, daca vrei, 68.000 de euro.

Cum detaliile tehnice lipsesc cu desavarsire din peisaj, trecem direct la lista cu dotari standard si precizam ca meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 18 inch, tapiterie din piele fina si ornamente din lemn masiv. Plus un sistem de climatizare automata, evident.

BMW Seria 5 transformat in Volga 21

BMW Seria 5 transformat in Volga 21

BMW Seria 5 transformat in Volga 21

BMW Seria 5 transformat in Volga 21

BMW Seria 5 transformat in Volga 21

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW Seria 5 transformat in Volga 21
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2018