Masina ruseasca are un Mercedes la baza. Cu cati bani se vinde ea

Masina ruseasca are un Mercedes la baza. Cu cati bani se vinde ea
  • Un Mercedes SLK transformat in GAZ 21 a fost scos la vanzare
  • Masina ascunde sub capota un motor de 2.3 litri si 200 CP
  • Cumparatorul va avea de platit pe aceasta aproaep 42.500 euro
Distribuie pe Facebook

O companie ruseasca de tuning a reusit imposibilul: sa transforme un Mercedes SLK de prima generatie intr-o... replica a vechiului model GAZ 21 Cabriolet.

Exista numeroase moduri in care poti modifica un Mercedes SLK, de prima generatie ori ba; ii poti pune jante noi, schimba spoilerele fata / spate, chiar si "redecora" complet interiorul.

Dar nu: o companie ruseasca de tuning a ales sa inlocuiasca vechea caroserie a roadster-ului german cu una si mai veche, ale carei forme amintesc de versiunea decapotabila a modelului GAZ 21.

Propulsia este asigurata in continuare de motorizarea originala a SLK-ului aflat la baza - o unitate echipata de Mercedes cu patru cilindri, un compresor mecanic, capacitatea de 2.3 litri si 200 CP.

Livrarea puterii maxime se face exclusiv catre puntea spate, prin intermediul unei transmisii automate, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza mult mai putin decat in cazul unui GAZ 21 original.

Referitor la dotarile acestui inedit Mercedes SLK nu exista niciun fel de informatie, din fotografiile atasate anuntului de vanzare iesind la iveala ca interiorul roadster-ului german a scapat neatins.

Apoi, daca vine vorba de o astfel de intrebare, la trei milioane de ruble - aproximativ 42.500 de euro, se ridica suma necesara achizitiei proiectului semnat de compania ruseasca MAD Custom.

Cat despre numarul kilometrilor parcursi de automobilul fabricat in cursul anului 1999 - si complet recarosat in urma cu doar cateva luni, 140.000 de kilometri este numarul pe care il cautai.

Mercedes SLK transformat in GAZ 21

Mercedes SLK transformat in GAZ 21

Mercedes SLK transformat in GAZ 21

Mercedes SLK transformat in GAZ 21

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes SLK transformat in GAZ 21
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2018