Este din '93 dar costa cat un Porsche nou-nout. Off-roaderul are acum scaune din piele si tehnologie moderna

  • A fost restaurat in totaliate
  • Motorul si transmisia sunt cele originale
  • Proiectul a fost botezate Drago
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent proiect al britanicilor de la Arkonik a fost botezat Drago si este un Land Rover Defender D110 din 1993. Off-road-erul care poate gazdui pana la noua pasageri a fost intai de toate restaurat complet.

Land Rover lucreaza de zor la noul Defender, pe care urmeaza sa il lanseze in perioada urmatoare. Chiar daca poarta acest nume, este putin probabil ca acesta sa atinga popularitatea vechilor modele dupa care amatorii de off-road inca suspina si pe care pasionatii le restaureaza.

Arkonik Drago

In ultimii ani au aparut tot mai multe companii care restaureaza si imbunatatesc cu motoare puternice sau tehnologie moderna un Defender vechi, iar britanicii de la Arkonik sunt printre cei mai priceputi. In plus, stilul lor de tuning nu afecteaza prea mult departamentul tehnic.

Arkonik Drago

Cel mai nou proiect Arkonik a fost denumit Drago si este acest Land Rover Defender D110 din 1993. Masina a fost dezmembrata pana la ultima piulita si restaurata in totalitate. La exterior si-au facut aparitia un set de jante Kahn de 18 inch, anvelope de off road, o grila custom, lumini auxiliare cu LED, un troliu si un filtru de aer snorkel.

Arkonik Drago

Habitaclul poate gazdui pana la noua pasageri pe scaune imbracate in piele, cele din fata fiind si incalzite iar printre tehnologiile moderne regasim un display cu touchscreen sau o camera pentru marsarier.

Arkonik Drago

Spuneam ca departamentul tehnic nu a fost modificat, astfel ca Drago este propulsat in continuare de motorul diesel cu care a iesit din fabrica si cu transmisia manuala cu cinci trepte. Desigur, ambele au fost restaurate.

Arkonik Drago

Toate aceste imbunatatiri vin pentru un pret...deloc mic. Potrivit britanicilor de la Arkonik, proprietarul lui Drago a scos din buzunare putin peste 168.000 de euro.

Arkonik Drago

Arkonik Drago

Arkonik Drago

Arkonik Drago

Arkonik Drago

Arkonik Drago

Arkonik Drago

Arkonik Drago

Arkonik Drago

Arkonik Drago

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Arkonik Drago
mai multe