Este incredibil ce s-a intamplat cu acest BMW E39! Toata lumea se intreaba la ce s-a gandit proprietarul masinii bavareze

Este incredibil ce s-a intamplat cu acest BMW E39! Toata lumea se intreaba la ce s-a gandit proprietarul masinii bavareze
  • Cel mai... inedit BMW E39 vine din Statele Unite ale Americii
  • Automobilul bavarez are spatele unui Chevrolet Corvette C5
  • Meniul se incheie cu o evacuare tripla, montata central
Distribuie pe Facebook

Imaginea unui BMW E39 "purtand" partea posterioara a unui Chevrolet Corvette de generatie a cincea a facut weekend-ul acesta inconjurul internetului, lasandu-i pe multi dintre fanii automobilului de origine bavareza cu gura cascata.

Exista numeroase feluri in care un BMW E39 poate fi modificat, insa posesorul acestui exemplar a ales pentru propria sa masina bavareza un mod la care nimeni nu s-a mai gandit pana acum.

A sarit peste banalele pachete M Technik, nu a luat in considerare nici macar modificarile oferite de nume celebre din cadrul industriei tuningului, ci a venit cu o imbunatatire... in stil propriu.

Mai precis, proprietarul acestui Seria 5 a optat pentru o restilizare completa a partii posterioare, in stil Chevrolet Corvette C5, cu stopuri duble, rotunde, si un spoiler decupat, accesorizat cu plasa.

Un alt element care promite sa atraga numeroase priviri este... sistemul de evacuare, evident - format din trei tipsuri cromate, toate montate central, in stilul caracteristic masini americane.

In cazul in care upgradeurile nu continua si in compartimentul motor, inscriptia 530i de pe acest BMW Seria 5 E39 se traduce printr-o unitate aspirata cu sase cilindri in linie, de trei litri.

BMW E39 cu spate de Corvette

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 August 2018