Este o oda inchinata curentului Steampunk. VIDEO in detaliu cu G63-ul tunat de Carlex

Este o oda inchinata curentului Steampunk. VIDEO in detaliu cu G63-ul tunat de Carlex
  • Productie limitata la 10 exemplare
  • Un omagiu adus curentului Steampunk
  • Motorul V8 este stock
Distribuie pe Facebook

In clipul video de mai jos avem ocazia sa admiram in detaliu un Mercedes-AMG G63 "Steampunk" Limited Edition. SUV-ul este opera polonezilor de la Carlex Design iar productie este limitata la 10 exemplare.

La inceputul acestui an, polonezii de la Carlex Design au pus mana pe un Mercedes-AMG G63 de ultima generatie. Off-road-erul german a devenit, in urma modificarilor primite G63 "Steampunk" Limited Edition.

Exteriorul este scos in evidenta de aramiul care imbraca jantele, tobele de esapament, pragurile, plafonul si emblemele. Tot pe plafon avem mai multe desene, reprezentand trandafiri, diamante si cranii. Aceeasi tema se continua si pe capacul rotii de rezerva.

Interiorul a fost retapitat in totalitate cu piele maronie iar elementele specifice curentului Steampunk imbraca si aici mai multe componente.

In tot acest timp, motorul V8 twin-turbo a ramas stock astfel ca dezvolta in continuare 585 de cai putere, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.5 secunde.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, Carlex va asambla numai 10 exemplare Mercedes-AMG G63 "Steampunk" Limited Edition.

Distribuie pe Facebook
mai multe