Este unul dintre cele mai tunate Golf-uri ale Europei. Cum arata si cu cat se vinde EL

Este unul dintre cele mai tunate Golf-uri ale Europei. Cum arata si cu cat se vinde EL
  • Un Golf complet modificat a fost scos la vanzare
  • Modelul in cauza anunta 18.000 kilometri parcursi
  • Cumparatorul va avea de achitat 53.900 de euro
Distribuie pe Facebook

Un Volkswagen Golf fabricat la inceputul anului 2015 si modificat ulterior cap-coada a fost scos de curand la vanzare in Germania. Automobilul cu pricina are, deloc surprinzator, un pret pe masura pachetului de tuning primit.

A fost inmatriculat pentru prima oara in urma cu aproximativ doi ani, iar de-atunci si pana in prezent a parcurs undeva in jurul a 18.000 de kilometri.

Cei mai multi dintre acestia i-a facut in compania celebrului pachet aerodinamic Rocket Bunny, care il ajuta de fiecare data sa fure priviri si exclamatii.

VW Golf Rocket Bunny

VW Golf Rocket Bunny

Remarcate se fac, de altfel, si jantele pe 19 inch, al caror design completeaza perfect agresivitatea elementelor proeminente ale caroseriei.

La inaltime se ridica si interiorul, cea mai interesanta modificare operata aici constand in inlocuirea banchetei spate cu un roll-cage rosu.

Intr-un final, lista cu atractii principale se incheie cu o suspensie sport din gama KW Clubsport, plus un total de 300 de cai putere sub capota.

Dupa cum precizam si la inceputul acestui material, vorbim despre unul dintre cele mai tunate Volkswagen-uri Golf de pe teritoriul Europei.

Exemplarul cu pricina a fost scos de curand la vanzare in Germania si are, deloc surprinzator, un pret pe masura imbunatatirilor primite.

VW Golf Rocket Bunny

VW Golf Rocket Bunny

Mai exact, cumparatorul acestui proiect marca Sidney Industries va fi nevoit sa scoata din buzunare o suma de circa 54.000 de euro.

Pentru un Golf GTI fabricat in 2015 nu este deloc putin, chiar daca tratamentul intalnit in cazul de fata mai include si scaune fara Recaro.

Sau, dupa cum putem observa in fotografiile atasate anuntului, o intreaga lista cu dotari de confort, printre care si climatizare automata.

Nu ca ar mai conta, insa respectivul exemplar a facut furori cu ocazia editiei de acum doi a celui mai mare salon de tuning din Europa.

Tocmai de aceea, lasam in urma introducere si prezentarile, iar acum trecem la partea cu... "o imagine face cat o mie de cuvinte".

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze VW Golf Rocket Bunny
mai multe