Exista numai 500 in lume, iar una-i de vanzare. Masina din '83 are cutie manuala si motor in sase pistoane

  • Un american isi vinde pe internet vechea masina Alpina B9 3.5
  • Sedanul bavarez vine cu un motor aspirat de 3.5 litri si cutie manuala
  • Cel mai bun pret oferit pana acum este de 17.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Cea mai mare oferta facuta pana la momentul de fata se ridica la 17.000 de dolari.

Nuanta visinie de la nivelul caroseriei in patru portiere si accentele omniprezente de auriu transforma aceasta Seria 5 de la inceputul anilor '80 intr-o aparitie extrem de spectaculoasa pentru o masina veche de peste trei decenii si jumatate. Daca mai punem la socoteala si faptul ca respectiva berlina a fost modificata de Alpina, ei bine...

... ne-am putea opri aici din a spune povestea creatiei cu pricina. Intamplarea face ca detaliile incitante sa continue, inclusiv cu vestea potrivit careia productia modelului B9 3.5, adica automobilul din cazul de fata, nu a depasit niciodata 500 de exemplare.

Alpina B9 3.5 de vanzare

Alpina B9 3.5 de vanzare

Totodata, despre aceasta Seria 5 modificata de Alpina se mai precizeaza si ca gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata cu sase cilindri in linie, de 3.5 litri si aproximativ 245 de cai putere. De livrarea valorilor maxime catre puntea spate se ocupa o cutie manuala cu cinci rapoarte si un diferential cu alunecare limitata.

In ceea ce priveste echiparea disponibila, respectiva masina vine cu jante din aliaj pe 16 inch, scaune sport imbracate in material textil, inchidere centralizate si aer conditionat aftermarket. Care, potrivit anuntului de vanzare, merge pe comenzile originale.

Dupa cum precizam si anterior, acest B9 3.5 a parasit linia de productie in cursul anului 1983, iar de atunci si pana in prezent a parcurs undeva in jurul a 154.500 de kilometri. Batalia pentru berlina veche de peste trei decenii si jumatate se va incheia vineri, 26 iulie, cand nota de plata va depasi probabil cei 17.000 de dolari actuali.

Alpina B9 3.5 de vanzare

Alpina B9 3.5 de vanzare

Alpina B9 3.5 de vanzare

Alpina B9 3.5 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (92) Poze Alpina B9 3.5 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2019