Exista o mare posibilitate ca ASTA sa fie cel mai cocalarit hatch din lume

Exista o mare posibilitate ca ASTA sa fie cel mai cocalarit hatch din lume
  • Un Volkswagen Golf GTI din 1997 este de vanzare in Olanda pentru 1.500 de euro
  • Hot-hatch-ul german se bucura de numeroase modificari, niciuna reusita insa
  • Autoturismul cu pricina numara aproximativ 122.000 de kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Masina cu pricina, un Volkswagen Golf GTI din 1997, are numai 122.000 de kilometri la bord si este de vanzare in schimbul unei sume de doar 1.500 de euro.

Chiar daca uneori reuseste sa ne impresioneze pana la lacrimi cu proiectele sale, alteori lumea tuningului baga puternic frica in noi - ca tot vine Halloween-ul.

Cine si de ce ar trata astfel un Volkswagen Golf GTi al generatiei cu numarul trei sunt intrebari care raman pentru moment fara un raspuns concret, insa cert este ca hot-hatch-ul german a avut multe de patimit la viata sa.

Dintre acestea, vopsea roz decorata cu fulgere de prost gust reuseste sa prinda prima pozitia in topul celor mai stupide modificari operate in cazul de fata, la mica distanta venind spoilerele fata si spate.

VW Golf GTI tunaritVW Golf GTI tunarit

Spoilere care, fie acum vorba intre noi, iti vor capta atentia nu atat prin design-ul lor neinspirat, cat si prin plasa de culoare alba, cumparata parca de la targul nostru din Vitan.

Pragurile laterale si jantele in cinci spite duble reusesc sa se integreze cel mai bine in peisaj (chiar daca cele din urma ar fi meritat sa fie o idee mai mari), insa nu avem prea mult timp la dispozitie sa ne bucuram.

Nu de alta, dar hot-hatch-ul german tine sa ne loveasca privirile cu un set de oglinzi cromate, plus o pereche de stopuri clare, ambele desprinse parca din filmele horror cu buget redus.

VW Golf GTI tunaritVW Golf GTI tunarit

Din fericire, interiorul acestui Volkswagen Golf GTi de generatie a treia a scapat oarecum neatins, volanul sport in doua culori reprezentand singura "imbunatatire" remarcabila intalnita aici.

Despre motorizarea aspirata de doi litri nu detinem nici un fel de informatie, insa nu ar fi de mirare ca aceasta sa produca in continuare 115 cai putere, ca la momentul iesirii sale de pe linia de productie.

Printre atatea veste proaste, avem si una buna. Oarecum buna: hot-hatch-ul german numara numai 122.000 de kilometri la bord si este de vanzare in schimbul unei sume de doar 1.500 de euro. Merita sau nu?

VW Golf GTI tunaritVW Golf GTI tunarit

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze VW Golf GTI tunarit
mai multe