Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cati cai are motorul 1.9 TDI. Sigur e cea mai tare Bora pe care ai vazut-o vreodata!

  • Un Volkswagen Bora modificat cap-coada a fost scos la vanzare in Olanda
  • Automobilul german are suspensie pneumatica si motor 1.9 TDI de 175 CP
  • In pretul de 4.999 euro sunt incluse si o caroserie mov, jante pe 18" etc
Distribuie pe Facebook

Inmatriculata pentru prima oara la inceputul anilor 2000, masina de origine germana are doar 182.000 de kilometri la bord si un pret de vanzare... extrem de interesant.

Caroserie mov, suspensie pneumatica si evacuare Akrapovic. Sunt doar cateva dintre modificarile care transforma acest Volkswagen Bora vechi de peste un deceniu si jumatate intr-o vedeta a strazilor.

Volkswagen Bora de vanzare

Volkswagen Bora de vanzare

Scos de curand la vanzare in Olanda, automobilul inmatriculat pentru prima oara la inceputul anilor 2000 se lauda inclusiv cu jante din aliaj pe 18 inch. Vopsite la randul lor intr-un mov... greu de scos din ganduri si minte.

Avem apoi interiorul care ofera suficient spatiu pentru cinci persoane. Plus scaune imbracate in piele de culoare neagra, diverse zone acoperite cu Alcantara si un volan diferit de tot ce ai vazut pana acum.

Revenim pentru un scurt moment la scaune, unde vom adauga ca cele destinate ocupantilor locurilor fata se bucura chiar si de incalzire. Trecem acum mai departe si ne indreptam atentia catre sistemul audio de inalta fidelitate.

Volkswagen Bora de vanzare

El ar fi putut reprezenta principala atractie in cazul de fata, daca acest Volkswagen vechi de peste un deceniu si jumatate nu ar fi primit o serie de modificari si la nivelul motorului 1.9 TDI. Si ce mai modificari.

Daca este sa dam crezare datelor din anuntul de vanzare, automobilul inmatriculat pentru prima oara la inceputul anilor 2000 ascunde sub capota o herghelie formata din 175 CP. Care ajung la roti printr-o manuala cu cinci rapoarte.

Farurile custom, capota bad boy look si etrierele de culoare rosie, nu lipsesc nici ele din peisaj. Ar mai fi si altele de spus, insa si pretul este extrem de interesant: 4.999 de euro, fix, fara posibilitatea negocierii.

Volkswagen Bora de vanzare

Volkswagen Bora de vanzare

Volkswagen Bora de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Volkswagen Bora de vanzare
mai multe