Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cati cai are motorul V8. Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?

Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cati cai are motorul V8. Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?
  • Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cati cai are motorul V8
  • Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu mai dureaza acum decat 2.6 secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 24 de luni, inca din prima parte a anului 2019, noul Ferrari F8 Tributo stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Pus in miscare de o motorizare V8 cu doua turbine, de 3.9 litri si aproximativ 720 de cai putere, modelul cu pricina accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 2.9 secunde - potrivit comunicatului publicat anterior de compania producatoare.

Insuficient, si-au spus nemtii de la Mansory, care au modificat numaidecat unitatea de control a sistemului de propulsie - obtinand astfel un plus de ~160 CP, respectiv un total de 880 de cai putere si 960 Nm (de la 770 Nm).

Botezat mai mult sau mai putin sugestiv F8XX, extremul proiect de tuning se va mai putea lauda, totodata, si cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 2.6 secunde. De asemenea, primele informatii si detalii oficiale date publicitatii aduc in centrul antetiei, - printre altele, si o viteza maxima de circa 354 de kilometri pe ora - cu 14 kilometri mai mare decat in cazul versiunii standard, de fabrica.

Acelasi Ferrari F8 Tributo ajuns pe mainile nemtilor de la Mansory a mai primit si o vopsea verde - pe nume Catania Green, dar si nenumarate ornamente din carbon forjat la nivel de caroserie, aducand cu un model de curse.

Exceptand meniul mentionat anterior - in randurile de mai sus, extremul proiect de tuning F8XX a mai pregatit si un set de jante cu design in cinci spite duble - de 21 de inch pe puntea fata, respectiv 22 de inch pe puntea spate, diferite accente aurii si o tapiterie din piele fina, de culoare bej. Acompaniata de insertii contrastante de alb si unele cusaturi realizate sub forma de carouri, daca mai trebuia precizat.

Ferrari F8 Tributo de la Mansory

Ferrari F8 Tributo de la Mansory

Ferrari F8 Tributo de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Ferrari F8 Tributo de la Mansory
mai multe