Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi ce modificari a primit motorul V8. Sigur e cel mai tare E39 pe care l-ai vazut vreodata!

  • Un american si-a scos la licitatie vechiul BMW M5 E39
  • Automobilul din 2000 vine cu numeroase imbunatatiri tehnice si estetice
  • Cea mai mare suma primita pana acum a fost de 37.500 de dolari
Distribuie pe Facebook

Fabricat in urma cu aproape doua decade, chiar la inceputul anilor 2000, acest BMW M5 de generatie a treia a fost scos de curand la vanzare pe celebrul site american Bring a Trailer.

Albastrul Le Mans de la nivelul caroseriei in patru portiere il ajuta sa iasa din marea de masini gri, in timp ce capota ventilata a motorului, prelungirea frontala din carbon si jantele pe 19 inch ce poarta semnatura companiei ROH accentueaza senzatia de sportivitate specifica exteriorului.

La interior, lista cu imbunatatiri include de la nu foarte uzualele centuri de tip ham pana la instrumente de bord aditionale si chiar un buton pentru... trezirea la viata a celebrului propulsor cu opt cilindri in V.

BMW M5 cu compresor mecanic

Iar daca tot am ajuns in acest punct, trebuie precizat ca motorul de 4.9 litri reprezinta si punctul principal de atractie al respectivului BMW M5 E39 - mai ales dupa ce a primit un compresor mecanic de la Vortech, care face ca valorile maxime masurate la roti sa urce pana la 457 CP si 497 Nm.

De altfel, numeroase modificari au fost operate si la nivelul cutiei manuale cu sase rapoarte, al sistemului de evacuare sport, dar si in dreptul suspensiei sau pachetului destinat opririi masinii bavareze.

Asa cum precizam inca de la inceputul materialului, impresionantul proiect de tuning a pornit de curand in cautarea unei noi case, licitatia de pe celebrul site american Bring a Trailer adunand pana la momentul de fata cinci oferte diferite, cu cea mai mare ridicandu-se la 37.500 de dolari.

BMW M5 cu compresor mecanic

BMW M5 cu compresor mecanic

BMW M5 cu compresor mecanic

BMW M5 cu compresor mecanic

BMW M5 cu compresor mecanic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze BMW M5 cu compresor mecanic
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2019