Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul. Off-roader-ul german se confunda acum cu o barca de lux

  • Cel mai nou pachet de tuning pentru Mercedes G63 AMG vine de la compania Carlex Design
  • Meniul G-Yachting Limited Edition debuteaza cu o caroserie in doua culori si jante pe 22 de inch
  • Interiorul se bucura acum de numeroase insertii de piele fina, plus ornamente din lemn masiv
Distribuie pe Facebook

Motorul V8 a scapat, in schimb, complet neatins, astfel ca valorile maxime se ridica in continuare la 585 de cai si 850 de Nm.

La mai bine de doua luni de la transformarea noului Mercedes G63 AMG intr-o piesa a genului Steampunk, specialistii celebrei companii de tuning Carlex Design au revizitat propunerea off-roader-ului german. Pe care, de-aceasta data, au modificat-o astfel incat sa se integreze cat mai bine in peisajul barcilor de lux, de unde si numele de G-Yachting Limited Edition.

Inutil de mentionat, meniul in cauza debuteaza cu caroseria in doua culori si jantele pe 22", elemente ce se traduc printr-o doza extra de personalitate.

Mercedes G63 AMG Yachting Edition de la Carlex Design

De cealalta parte a celor cinci portiere, impresionantul Mercedes G-Yachting Limited Edition isi intampina clientii alaturi de noi scaune fata sport, dar si volan cu parte inferioara plata. Punctul de atractie il reprezinta insa, fara doar si poate, combinatia de piele fina - cu sau fara accente contrastante, si ornamentele din lemn masiv, care decoreaza inclusiv portbagajul.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, motorul V8 a scapat neatins, astfel ca valorile maxime se ridica in continuare la 585 de cai putere si 850 de Nm.

Astfel, prima suta de kilometri pe ora vine dupa numai 4.5 secunde, off-roader-ul german continuand apoi sa accelereze pana la o viteza de top limitata la 220 ori 240 km/h cu pachetul AMG Driver disponibil in mod optional. Deloc rau pentru un automobil care cantareste ceva mai mult de 2.300 de kilograme, iar aerodinamica nu reprezinta nici pe departe punctul sau forte.

Pentru moment, pretul celui mai nou tratament propus de specialistii celebrei companii de tuning Carlex Design ramane o foarte mare necunoscuta.

Cat despre costul unui Mercedes G63 AMG de ultima generatie, ei bine... pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 156.000 de euro. Optoneaza insa pentru editia speciala Stronger than Time, ce ofera in standard chiar faruri MULTIBEAM LED, suspensie adaptiva si instalatie audio de la Burmester, iar nota de plata creste cu aproape 28.600 de euro.

Mercedes G63 AMG Yachting Edition de la Carlex Design

Mercedes G63 AMG Yachting Edition de la Carlex Design

Mercedes G63 AMG Yachting Edition de la Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes G63 AMG Yachting Edition de la Carlex Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2020