Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi interiorul. Pariu ca o sa ramai cu gura cascata?

Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi interiorul. Pariu ca o sa ramai cu gura cascata?
  • Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi interiorul
  • Pariu ca o sa ramai cu gura cascata?
Distribuie pe Facebook

Respectivul meniu promite sa satisfaca si cele mai pretentioase persoane, indiferent ca vorbim despre calitatea materialelor folosite sau dotarile disponibile.

Mansory continua seria lansarilor spectaculoase, oficialii binecunoscutei companii germane de tuning publicand de curand primele fotografii si informatii referitoare la noul program de individualizare destinat modelului Mercedes V-Class. Privit de la exterior spre interior, monovolumul producatorului auto din Stuttgart se remarca in special prin caroseria finisata in doua culori contrastante, insa nici grila frontala cu mai multe lamele verticale, a la Maybach, nu va trece intocmai neobservata.

Mercedes V-Class de la Mansory

Mercedes V-Class de la Mansory

Un alt element extrem de interesant il reprezinta capota din carbon a motorului, numeroasele accente cromate, difuzorul posterior cu evacuare dubla si jantele din aliaj pe 19 inch promitand sa atraga, la randul lor, privirile celor fin afara, soferi sau simpli pasageri ori pietoni.

Inauntru, in cabina noului V-Class de la Mansory, aproape fiecare detaliu gandit de designerii si inginerii Mercedes a fost imbracat in piele fina, partial perforata. Mai mult decat atat, din peisaj nu lipsesc nici cusaturile contrastante si nici insertiile de fibra de carbon, in timp ce dotarea disponibila cuprinde inclusiv un set de masute retractabile si scaune individuale, cu suport pentru picioare, plus multiple functii de confort, pentru un transport capabil sa satisfaca preferintele fiecarei persoane.

Pretul respectivului meniu, dar si continutul fisei cu specificatii de ordin tehnic nu sunt decat simple necunoscute in cazul de fata, insa imaginile prezentate publicului larg ar trebui sa reprezinte argumentul perfect pentru ca potentialii cumparatori sa devina clienti existenti.

Mercedes V-Class de la Mansory

Mercedes V-Class de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes V-Class de la Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2021