Extravagant sau exagerat? BMW E46 cu interior rustic de la Vilner

Extravagant sau exagerat? BMW E46 cu interior rustic de la Vilner
  • Vilner a pregatit un interior rustic pentru modelul BMW E46
  • Automobilul bavarez se lauda acum cu insertii de piele vintage
  • Nu lipsesc din meniu nici tesaturile de lana sau lemnul natural
Distribuie pe Facebook

Tesaturile de lana, pielea vintage si lemnul natural sunt din nou la moda, dupa cum ne demonstreaza designerii Vilner prin intermediul unui BMW Seria 3 E46 complet modificat.

Dupa tratamentul special aplicat limuzinei BMW E38, specialistii celebrei companii de tuning de la Sud de Dunare au facut o noua incursiune in istoria legendarului producator bavarez de automobile, bulgarii de la Vilner opriindu-se in cele din urma asupra modelului E46.

Inainte insa de a fi readusa in lumina reflectoarelor, populara generatie a autoturismului de clasa medie din Munchen a primit numeroase imbunatatiri exterioare, rosul aprins de la nivelul caroseriei, jantele cu design in cinci spite si blocurile optice frontale cu tenta fumurie reprezentand doar cateva dintre detaliile capabile sa atraga toate privirile asupra celei mai noi creatii ce poarta semnatura tunerului din Sofia.

BMW E46 by Vilner

BMW E46 by VilnerBMW E46 by Vilner

Nu de alta, dar adevaratele modificari se regasesc la nivel de interior, acolo unde modelul BMW Seria 3 E46 iese acum in evidenta printr-o combinatie de piele vintage si tesaturi de lana, ce imbraca atat scaunele fata si bancheta spate, cat si fetele usilor sau volanul cu design in trei spite. De asemenea, nu lipsesc din peisaj nici accentele de Alcantara sau ornamentele din lemn natural, ce contribuie din plin la crearea unui aspect rustic.

Un aspect rustic, care nu va fi chiar pe placul tuturor, cel mai probabil. Daca vine insa vorba de realizare si punerea in scena a materialelor, ei bine... nici macar nu singur repros nu li se poate aduce specialistilor bulgari din cadrul companiei de tuning Vilner.

BMW E46 by Vilner

BMW E46 by VilnerBMW E46 by Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW E46 by Vilner
mai multe