Fan RWB? IATA cat costa un Porsche iesit din mainile celebrului Nakai-san!

Fan RWB? IATA cat costa un Porsche iesit din mainile celebrului Nakai-san!
  • Un Porsche 911 modificat de RWB a fost scos zilele acestea la vanzare pe eBay
  • Exemplarul cu pricina avea undeva in jurul a 210.000 de kilometri parcursi
  • Pretul cerut de actualul proprietar se ridica la suma de 175.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Un Porsche 911 din seria RWB nu mai are nevoie de nici un fel de introducere sau prezentare, modificarile operate de celebrul Nakai-san la nivelul caroseriei vorbind de la sine. Pretul unui astfel de exemplar este insa pe masura rezultatului final.

175.000 de dolari. De atat ai nevoie pentru a pune mana pe un exemplar al noului Porsche 911 Turbo Cabriolet. Ce primesti in schimb?

Pai, sa vedem: un motor twin-turbo de 3.8 litri si 560 de cai putere, o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus tractiune integrala si plafon retractabil.

Intr-o alta ordine de idei, absolut totul. Tot ce ai nevoie pentru a te bucura atat de o calatorie linistita sub soarele fierbinte al Californiei, cat si de o batalie impotriva cronometrului dusa... pe Laguna Seca, de exemplu.

Porsche 993 RWB de vanzare

Simti nevoie de ceva mai special de-atat? Ei bine, aceeasi suma de 175.000 de dolari ti-ar fi adus zilele acestea inclusiv un Porsche 911 din '95.

Nu vorbim insa de orice fel de Porsche 911 din '95, ci de un Carrera Coupe iesit din manile lui Nakai-san, geniul din spatele celebrei companii de tuning RAUH-Welt BEGRIFF.

In plus, pe langa meniul cu specific japonez, care include si in cazul de fata o prelungire frontala proeminenta, respectiv aripi laterale uriase si eleron posterior de dimensiuni mai mult decat generoase, modelul german mai dispune si de...

... de jante custom pe 18 inch, de suspensie sport ajustabila, dar si de un sistem de franare compus din discuri, respectiv etriere marca Brembo.

Acelasi Porsche 911 din '95 scos la vanzare prin intermediul site-ului eBay se mai lauda, de asemenea, si cu un interior de top, imbracat in alcantara si decorat cu roll bar.

Porsche 993 RWB de vanzare

Lipsa banchetei spate si aparitia unor scaune fata din fibra de carbon dotate cu centuri Sabelt de tip ham completeaza in cele din urma, alaturi de pedalele ajustabile si volanul tipic masinilor de curse, lista cu imbunatatiri interioare.

Drept urmare, acestea fiind spuse, ramane urmatoarea intrebare: pe ce ai plati mai degraba suma de 175.000 de dolari anterior mentionata?

Ai prefera senzatia si performantele unui Porsche 911 Turbo Cabriolet nou-nout sau exclusivitatea unui 911 din '95 cu 210.000 kilometri la bord, dar modificat cap-coada de RWB?

Porsche 993 RWB de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche 993 RWB de vanzare
mai multe